menu
Boje
YPM 9040GN

Široka podloga za miš i tastaturu

  1. Uravnoteženo klizanje miša
  2. Poboljšana stabilnost tastature
  3. Neklizajuća gumena osnova s visokim prianjanjem
Boje

Radite efikasno

Radna kancelarija je pre svega pitanje stila i udobnosti. Zamislite podlogu za miša koja prevazilazi sva vaša očekivanja po veličini i praktičnosti. YEKNEE IPM 9040BE podloga za miš garantuje visoku stabilnost performansi vaše tastature i miša u isto vreme. Napravljena je od kvalitetnih materijala, uključujući ivice koje su ojačane jakim šavovima kako bi se sprečila oštećenja, deformacije i sveukupno značajno produžio vek trajanja.

Uravnotežena tehnologija

Površina podloge za miša omogućava uravnoteženo klizanje i visoko precizno praćenje, pružajući svakom korisniku neophodnu količinu udobnosti i pogodnosti za svakodnevnu upotrebu. Zahvaljujući svojoj površini i korišćenoj tehnologiji obrade, podloga je pogodna za optičke laserske senzore miša.

Neće nigde otići

Već nakon prve upotrebe cenićete veoma praktičnu upotrebu široke podloge za miš i tastaturu. Visoko prianjajuća i neklizajuća gumena osnova u potpunosti sprečava bilo kakvo klizanje po vašem stolu. Recite zbogom podlogama koji neprestano putuju po vašem stolu i uživajte u osećaju savršene stabilnosti.
YPM 9040GN

Specifikacije:

Dimenzije 900 x 400 x 4 mm
Površinski materijal Pamuk
Materijal dna guma
Težina 750 g

Preuzmi

Images Preuzmi