menu
Boje
YCU COIL BK

Namotani USB kabl za mehaničke tastature

  1. Moderan dizajn u boji i vrhunski kvalitet
  2. Profesionalni dupli omotač kablova
  3. Premijum 5-pinski Aviator konektor
Boje

Nemojte se držati proseka

Periferni uređaji za igre nisu više samo pitanje kvaliteta, već i stila. Svako želi da svoj prostor za igru ulepša do poslednjeg detalja. Samo za ove igrače, predstavljamo apsolutnu novinu iz YENKEE-a, spiralni USB kabl za mehaničke tastature. Profesionalni dupli omotači kablova garantuju sigurnost i veoma dug radni vek.

Zabavite se!

Da li tražite dodatnu opremu za svoj računar i želite da sve bude savršeno usklađeno u pogledu palete boja? Naravno da želite! Izaberite jedan od stilova boja ovih namotanih profesionalnih kablova za mehaničke tastature i podignite svoj dizajn na viši nivo. Boje omotača žice i konektora su savršeno usklađene kako bi poboljšale jedinstven izgled vašeg kompleta za igre.

Samo kvalitet, bez predrasuda

Dizajn je odličan, ali je beskoristan bez vrhunskog kvaliteta. Yenkee spiralni USB kabl za mehaničke tastature napravljen je od visokokvalitetne bakarne žice koja je izolovana dvostrukim omotačem za dodatnu fleksibilnost i izdržljivost. Dva dela premium kabla su povezana 5-pinskim Aviator konektorom koji se brzo odvaja i pruža jedinstven izgled i optimalan prenos podataka. Tehničke specifikacije su sledeće: USB A/C, UNIVERSAL, PREMIUM COATING, 5-pin GX16, 28AWG.
YCU COIL BK

Specifikacije:

Kabl 28AWG
Utikač USB A / TIP C
Konektor 5-pinski GX16 Aviator
Unutrašnji omotač kabla PP
Spoljni omotač kabla PET
Prečnik namotanog dela 25mm
Dužina namotanog dela 140mm
Dužina rastegnutog kabla 3,5m (2 m + 1,5 m)

Preuzmi

Images Preuzmi