menu
Boje
YKB 31 ODYSSEY

Hotswap kompaktna mehanička RGB tastatura

  1. Lako promenljivi prekidači
  2. Bežična i žičana veza
  3. Gateron G Pro 2.0 Yellow prekidači
  4. softver za preuzimanje
Boje

Remek-delo preciznosti i prilagođavanja

Doživite vrhunac inženjeringa tastature uz ODYSSEY, vrhunsku mehaničku tastaturu sa 75% rasporeda koja redefiniše udobnost kucanja i prilagođavanje. Svaki aspekt ODYSSEY-a je napravljen sa pažnjom na detalje, pružajući besprekornu fuziju stila, performansi i inovacija. Opremljen Gateron G Pro 2.0 Yellow mehaničkim prekidačima, poznatim po svojim glatkim pritiskom na tastere i pouzdanosti, ODYSSEY osigurava da je svaki pritisak na taster užitak. Ono što izdvaja ODYSSEY su njegove revolucionarne hotswap utičnice, koje vam omogućavaju da bez napora zamenite prekidače bez ikakvog lemljenja. To znači da možete da prilagodite svoje iskustvo kucanja u hodu, bilo da više volite brzo aktiviranje linearnih prekidača za igranje igara ili preciznu povratnu informaciju taktilnih prekidača za produžene sesije kucanja.


Elegancija u efikasnosti: ODYSSEY-jev sjaj koji štedi prostor

Upoznajte oličenje dizajna posvećenog prostoru sa ODYSSEY-jevim kompaktnim rasporedom kućišta od 75%. Prihvatajući efikasnost bez kompromisa, ova tastatura ponovo zamišlja granice funkcionalnosti dok oslobađa vredne stvari na vašem stolu. Napravljen da ponudi sve osnovne funkcije tastature u manjem obliku, ODYSSEY se neprimetno prilagođava modernim radnim prostorima, spavaonicama i kreativnim utočištima. Međutim, inovacija se ne zaustavlja na veličini – pripremite se da budete opčinjeni neočekivanim. Pedantno izrađeno metalno dugme krasi gornji desni ugao, izazivajući osećaj prefinjene sofisticiranosti. Ali ovo dugme je više od samo vizuelne poslastice; to je kapija za trenutnu kontrolu zvuka. Unapredite svoje multimedijalno iskustvo bez napora dok se dugme pretvara u dugme za kontrolu jačine zvuka ili dugme za reprodukciju/pauzu, dajući vam da upravljate svojim audio svetom jednostavnim okretanjem ili pritiskom. ODYSSEY ne samo da ne zatrpava vaš radni prostor, već donosi i dodir elegancije koja podstiče radoznalost i redefiniše funkcionalnost.


Besprekorna povezanost, neograničena sloboda: ODYSSEY-jevo majstorstvo u tri režima

Doživite ponovo osmišljenu povezanost sa ODYSSEY-jevim revolucionarnim funkcijama u tri režima. Ova tastatura nije samo alat; to je produžetak vašeg digitalnog sveta, prilagođavajući se vašim potrebama bez napora. ODYSSEY nudi trio opcija povezivanja koje redefinišu udobnost. Iskoristite sirovu snagu žičanih performansi za munjevito vreme odziva tokom intenzivnih sesija igara ili zadataka velike potražnje. Prigrlite bežičnu slobodu uz priloženi 2,4G USB dongl, obezbeđujući stabilnu vezu bez kašnjenja koja se proteže kroz prostorije. A za one kojima je mobilnost prioritet, ODYSSEY-jeva Bluetooth veza omogućava vam da se uparite sa više uređaja, neprimetno prelazeći između laptopa, tableta i pametnog telefona.


Osvetlite svoju maštu: Sjajno RGB pozadinsko osvetljenje

Pripremite se da budete zaslepljeni zadivljujućim RGB pozadinskim osvetljenjem ODYSSEY-a. Svaki taster je platno neograničenih mogućnosti, spremno da se oslikava bojama vaše mašte. Sa ODYSSEY-jevim naprednim softverom, možete da oslobodite svoju kreativnost, prilagođavajući dinamičke svetlosne efekte koji odgovaraju vašem raspoloženju i stilu. Od suptilne elegancije jednobojnog sjaja do očaravajućeg plesa talasa više nijansi, RGB pozadinsko osvetljenje podiže vaše iskustvo kucanja i pretvara vaš radni prostor u vizuelno remek-delo.


Vaše komande, vaš način: Oslobodite prilagođavanje bez premca

Preuzmite potpunu kontrolu nad svojom tastaturom pomoću ODYSSEY-ovog naprednog softverskog paketa. Moć za ponovno mapiranje dugmadi, programiranje složenih makroa i fino podešavanje postavki pozadinskog osvetljenja vam je na dohvat ruke, omogućavajući vam da prilagodite tastaturu svom toku rada i željama. Napravite složene prečice koje pojednostavljuju vaše zadatke i otključavaju nove nivoe efikasnosti. Bilo da ste kreativni profesionalac koji traži besprekorne interventne tastere ili igrač u potrazi za tom prednošću u deliću sekunde, ODYSSEY vam omogućava da kreirate svoj lični domen kontrole.


Simfonija zvuka: ODYSSEY-jeva očaravajuća akustika

Pripremite se da budete očarani ne samo izvanrednim performansom ODYSSEY-a već i njegovim očaravajućim zvučnim profilom. Svaki pritisak na taster rezonuje dubokim, zadovoljavajućim zvukom, stvarajući simfoniju koja poboljšava vaše iskustvo kucanja. Tajna leži u precizno izrađenom dizajnu – ODYSSEY se može pohvaliti višestrukim umecima od pene koji su strateški postavljeni u njegovom kućištu. Ovi umeci od pene služe kao akustični prigušivači, apsorbuju višak vibracija i minimiziraju odjeke koji mogu dovesti do ometajuće buke. Rezultat? Tastatura na kojoj ne samo da je neverovatno kucanje, već i zvuči kao orkestar preciznosti, omogućavajući vam da uronite u ritam svog rada ili igre. Bilo da ste pisac koji traži savršeni ambijent ili igrač koji želi da podigne svoja slušna čula, ODYSSEY-jev dubok i bogat zvučni profil obećava slušno putovanje kakvo nijedno drugo.


Bezgranična snaga i izdržljivost

ODYSSEY-jeva integracija efikasnog sistema baterija podiže njegove bežične mogućnosti na nove visine. Tastatura ima integrisanu bateriju koja može da izdrži do neverovatnih 240 sati korišćenja sa isključenim pozadinskim osvetljenjem. Sada možete da se upustite u svet produktivnosti ili igara bez stalne brige o punjenju. Bez obzira da li ispunjavate rokove na radnoj površini ili kucate u pokretu, ODYSSEY osigurava da ste uvek povezani, uvek produktivni i uvek pod kontrolom. Dobrodošli u budućnost povezivanja – gde se svestranost susreće sa izdržljivošću u savršenoj harmoniji.
YKB 31 ODYSSEY
Povezivanje: Bluetooth 5.0 / 2.4G / Žičano
Konektor: USB-C
Tip prekidača: Gateron G Pro 2.0 Yellow (zamenljiv)
Tip prekidača:  Lineárni
Snaga aktivacije prekidača: 50 ±15 gf
Ukupno putovanje prekidača: 4,0 mm
Aktivacija prekidača: 2,0 ±0,6 mm
Životni vek prekidača: 80 miliona udaraca
Tastature: 82
Anti Ghosting: N-Key Rollover
Boja pozadinskog osvetljenja: Pun RGB 16.8 miliona boja
Nominlani ulaz: DC 5V / 350mA
Maks. snaga predajnika na frekvenciji 2.4 GHz – 2.4835 GHz: 3,2mW
Ugrađena baterija: 4000 mAh (Litijumska)
Vreme rada: do 240 sati (bez osvetljenja)
Dimenzije: 330,7mm x 138,6mm x 41mm
Dužina kabla: 1.8m (zamenljiv USB-C – uključeno u pribor)
Materijal: ABS/metalne legure
Težina tastature: 922 g

Preuzmi

Declaration of Conformity Preuzmi
Manual Preuzmi
Images Preuzmi
Software Preuzmi