menu
Boje
YGC 500GY

Kancelarijska stolica FISHBONE

  1. Maksimalna udobnost i ergonomski dizajn
  2. Podesivi lumbalni oslonac, naslon za glavu i nasloni za ruke
  3. Sinhroni mehanizam sa funkcijom nagiba sedišta
Boje

KVALITET CENJEN OD STRANE VAŠIH LEĐA

Da li ste jedan od onih ljudi koji svakodnevno provode duge sate na poslu ispred računara? Onda ćete ceniti partnera koji vam čuva leđa. Lumbalni oslonac YENKEE FISHBONE kancelarijske stolice u potpunosti prati oblik vaših leđa i na taj način podržava pravilno držanje vašeg gornjeg dela tela. FISHBONE je napravljen od vrhunskih materijala i zahvaljujući njegovoj konstrukciji osećaćete izuzetan komfor kad god sednete na njega. Ovo vam omogućava da radite duge sate bez bolova u leđima ili umora.

UDOBNOST PO MERI ZA SVAKOGA

Kancelarijska stolica YENKEE FISHBONE ima sinhroni mehanizam naginjanja, čime se konstantno održava ispravan ugao između naslona i sedišta. Zaključavanje nagiba i visine se jednostavno kontroliše pomoću poluge, a krutost zamaha pomoću rotacionog regulatora. Nije važno koliko ste visoki, niti da li ste muško ili žensko. Sa kancelarijskom stolicom FISHBONE od Yenkee, uvek možete udobno da prilagodite položaj sedenja koji je najbolji za vaše telo i kičmu.

STOLICA ĆE VAS NAUČITI KAKO PRAVILNO DA SEDITE

Sedenje je važna veština za učenje. U YENKEE-u smo svesni da lumbalni deo kičme najviše pati od dugotrajnog i nepravilnog sedenja. Nepravilan položaj sedenja prvenstveno dovodi do bolova u leđima, donjeg dela leđa i glavobolje. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu podesivog lumbalnog oslonca koji se sastoji od 9 dvokrilnih naslona za leđa, postići ćete pravo držanje za svoje telo. Prate oblik leđa i nude 4 nivoa pritiska, pružajući podršku kičmi i mišićima leđa u svim pravcima. Sa kancelarijskom stolicom FISHBONE ćete zaista naučiti da sedite pravilno i udobno.

AKCENAT STAVLJAMO NA KVALITET I TRAJNOST

Ne završava se pravim izborom, već počinje pravim izborom. Kancelarijska stolica FISHBONE od YENKEE je ponosna ne samo na svoj dizajn, već i na materijale od kojih je napravljena. Naglasak stavljamo na preciznu izradu od kvalitetnih materijala, čime garantujemo dug radni vek čak i u zahtevnim uslovima. Mrežica obezbeđuje pravilan protok vazduha i sprečava znojenje na delovima tela koji se dodiruju. Čvrsti jastuk sedišta nudi dovoljno prostora i nećete se osećati skučeno. Samo sedite i počnite da radite.
YGC 500GY

Specifikacije:

Materijal presvlake mreža
Punjenje sedišta pena oblikovana hladnim postupkom
Materijal osnove najlon
Materijal točkića najlon
Mehanizam sinhroni
Naslon za ruke 3D podesiv
Gasni amortizer Klasa 4
Veličina točkića 60 mm
Ugao zakretanja naslona 90°- 135°
Visina sedišta 48 - 56 cm
Maksimalni kapacitet opterećenja 120 kg
Težina stolice 15.30 kg

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi