menu
Boje
YMS 3001WE

Ultra laki bežični miš za igranje SWIPE

  1. Veoma mala težina
  2. Prilagodljiv dizajn
  3. Najbolji senzor igre Pixart 3370
Boje

Ultimativni ubica

Miš za igre Swipe ima vrhunski Pixart 3370 optički senzor sa visokim 19.000 DPI, koji se zajedno sa brzinom prozivanja može fino podesiti po potrebi u programu za igre. Rastojanje podizanja rešava visinu sa koje miš počinje da skenira površinu. Vreme odbijanja koje se koristi za kontrolu ponovljenih signala pritiskom na dugme. Sve ove ekskluzivne karakteristike su ispod poklopca ovog vrhunskog SWIPE miša.

Fantazija bez granica

Performanse su važne koliko i oblik. SWIPE miš za igranje tako dobro pristaje vašoj ruci da nećete želeti da ga pustite. Oblik miša koji je inspirisan zahtevnim zahtevima profesionalnih gejmera. Odličan ergonomski dizajn, uključujući 4 zamenljiva poklopca, dokazuju da možete pustiti mašti na volju. SWIPE miš za igranje je dizajniran da se stapa sa vašom rukom.

Ubica starih predrasuda

Bežični miš SWIPE praktično komunicira sa vašim računarom preko 2,4GHz prijemnika, čineći vaše reakcije praktično besprekornim. Recite zbogom žičanim miševima zauvek i iskusite opuštajuću slobodu igranja omiljenih igara. Integrisana baterija od 300 mAh garantuje do 44 sata neprekidnog korišćenja. Za igrače koji traže tradicionalnije podešavanje, moguće je koristiti miš sa modernim USB-C konektorom, koji ćete naći u kutiji, uključujući USB-A reduktor.

Vaš miš, vaša pravila!

Postanite majstor i kontrolišite svet igre prema sopstvenim pravilima. Glavni deo SWIPE miša je moćni softver za igre koji vam omogućava da izaberete u kom režimu želite da igrate. Sa najsveobuhvatnijim sistemom i mnoštvom funkcija, iskusićete svestranost koju ćete naći u većini žanrova igara. Opustite se i reprogramirajte miš na svoju omiljenu igru i fino podesite sve do savršenstva, zajedno sa pozadinskim osvetljenjem. Podesite makroe kako želite i sačuvajte sve informacije na računaru. Bez obzira gde se nalazite u svetu, možete jednostavno da otpremite datoteku i nastavite tamo gde ste stali.
YMS 3001WE

Specifikacije:

Broj dugmadi 6
Nominalni ulaz 5 V < 400 mA
Ugrađena baterija 300 mAh (litijum polimer)
Konekcija 2.4G bežična / USB C - USB A
Operativni domet 10 metara
Interfejs USB
Senzor miša PAW3370
Rezolucija: maks 19000 DPI
Brzina prozivanja 125/250/500/1000 Hz
Ubrzavanje 50G
Maks. snaga emitovanja pri 2405MHz—2475MHz 100mV
Neprekidno vreme rada Oko 44 sati (odziv 1000Hz bez RGB)
Dužina kabla 1,8 m (paracord)
Dimenzije 125 × 63 × 40 mm
Težina miša oko 65g
Zahtevi sistema USB priključak
  Windows 7/8/10 
  Mac OS X

Preuzmi

Declaration of Conformity Preuzmi
Manual Preuzmi
Software Preuzmi
Images Preuzmi