menu
Boje
YGC 100YW

Stolica za igrače HORNET

  1. Maksimalna udobnost i različita podešavanja
  2. Izdržljiva PU koža i punjenje penom koja je kalupljena hladnim postupkom
  3. Čvrst metalni ram i stabilna osnova od 5 -zvezda
Boje

Stolica koja ima sve što je potrebno

Stolica za igrače HORNET vam obezbeđuje vrhunsku udobnost i iskustvo igranja. Zahvaljujući mnogim različitim podešavanjima, kombinacijama različitih materijala i ergonomičnom dizajnu uživaćete u bezgraničnim i udobnim sesijama igranja.
Další
Zpět
Stolica koja ima sve što je potrebno

Udobnost pre svega

Nasloni za ruku s mekim punjenje nude 3D podešavanje i možete podešavati njihovu visinu, horizontalni ugao i dužinu za optimalan položaj vaših ramena, laktova i ruku.
Další
Zpět
Udobnost pre svega

Kraljevska stolica

Ram stolice je napravljen od snažnog čelika i tapaciran je s udobnom hladnom penom koja diše i obezbeđuje izuzetnu udobnost, mogućnost disanja i izdržljivost oblika.
Další
Zpět
Kraljevska stolica

Ugodite sebi

Visinu sedišta možete lako podešavati od 47 do 54 cm i mehanizam za ljuljanje vam omogućava da se zavalite unazad za 15 stepeni. Zadnji naslon može da se pozicionira u bilo kom uglu od 90 do 180 stepeni, što vam omogućava da odaberete optimalan položaj za igranje, učenje ili relaksiranje.
Další
Zpět
Ugodite sebi

Tihi držač

Glatko i tiho pomeranje stolice je obezbeđeno od strane najlonskih točkića od 60 mm presvučenih mekim poliuretanom, koji je pogodan za tvrde i meke površine. Kompletna osnova uključujući čelični ram, točkići i gasni amortizer klase zaštite 4 su konstruisani za maksimalno opterećenje do 150 kg.
Další
Zpět
Tihi držač

Fotelja kraljeva

Ja sam stolica za igre Hornet. Oslobodiću ti bolove u leđima, neprijatnosti i bilo kakvu neugodnost igranja. Moja struktura je napravljena od čvrstog čelika sposobnog da izdrži beskonačne sesije igranja. Moje drugo ime je ergonomija. Podstavljeni nasloni za laktove sa 3D podešavanjem mogu se podesiti tačno po vašem ukusu. Da biste promenili njihovu visinu, horizontalni ugao i dužinu, samo napravite nekoliko jednostavnih pokreta.

Udobnost pre svega

Moja struktura je prekrivena udobnom i propusnom hladnom penom da se možete ugnezditi i više nikada ne poželeti da ustanete. Tapaciranje od izdržljive PU kože daje stolici izdržljivost i moderan izgled.

Ugodite sebi

Moja prilagodljivost je više nego sjajna. Možete podesiti visinu mog sedišta u rasponu od 47 do 54 cm. Naslon možete postaviti pod bilo kojim uglom od 90 do 180 stepeni. Pored toga, imam mehanizam za ljuljanje koji vam omogućava da se zamahnete do 15 stepeni unazad.

Tihi držač

I tihi i izdržljivi. Zahvaljujući mojim najlonskim točkićima od 60 mm sa mekim poliuretanskim premazom, moje kretanje je tiho i pogodno za svaku površinu. Takođe, zahvaljujući svom čvrstom dizajnu, mogu da izdržim opterećenja do 150 kg.
YGC 100YW

Specifikacije:

Materijali PU koža otporna na grebanje
Punjenje pena oblikovana hladnim postupkom
Mehanizam Butterfly
Naslon za ruke 3D podešavanje
Gasni amortizer Klasa 4
Materijal osnove metal
Veličina točkića 60 mm
Materijal točkića najlonsko jezgro presvućeno s mekim poliuretanom
Podešavanje naslona za leđa 90°- 180° (90° - 105°)
Visina sedišta od 47 do 54 cm
Dimenzije sedišta 40 x 48 cm
Kapacitet opterećenja 150kgs

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi