menu
YSP 215BK

2.1 Sistem zvučnika za radni sto

  1. USB napajanje
  2. Kompaktan i moderan dizajn

RAZNI ZVUČNI EFEKTI

Ako želite savršen zvuk kada slušate muziku, tu sam za vas – YENKEE ISP 215BK. Ponudiću vam nenadmašnu dubinu basa, kvalitet visokih tonova i odličan dizajn za igranje, tako da bilo da igrate najnovije igrice, slušate muziku ili gledate filmove, sigurno ćete dobiti najbolje po odličnoj ceni! Pored toga, imam pozadinsko osvetljenje koje se menja u zavisnosti od intenziteta zvuka.

MOGU DA SE UKLOPIM SVUDA

Još jedna od mojih prednosti je kompaktna veličina mog dobro dizajniranog kućišta. Elegantni stereo zvučnici sa dva satelita i vuferom sa suptilno sivom završnom obradom su minimalne veličine, tako da će stati na mali sto pored vašeg računara ili laptopa i ipak ostaviti dovoljno mesta za činiju kokica. Tako da sam savršen saputnik za vrhunsko audio iskustvo za igre, filmove ili onlajn video zapise.

LAKO ME KONTROLIŠITE

Moja najveća prednost je, međutim, jednostavnost upotrebe, sa kojom čak i dete može da se nosi. Ja isporučujem kvalitetan zvuk preko audio priključka od 3,5 mm koji jednostavno uključite u PC utičnicu. Isto je i sa kontrolom jačine zvuka, koju kontrolišete preko velikog dugmeta na prednjoj strani vufera. Napajanje se obezbeđuje preko USB kabla koji povezuje zvučnike i računar. Zato se priključite i uživajte u muzici!
YSP 215BK

Specifikacije:

Izlazna snaga 2x5W + 2x3W
Ulazna snaga USB 5V DC / 1A
Jedinica zvučnika 2x3" + 2x2"
Prividni otpor
Frekventni odziv 150Hz - 20KHz
Odnos signala prema buci ≥85dBA
Dužina električnog kabla 1,3m
Dužina audio kabla 1,3m (3,5mm džek)
Dužina satelitskog kabla 0,8m
Dimenzije 234 x 98 x 107mm + 2x 75 x 98 x 100mm 
Težina 900g
Zahtevi sistema USB priključak
  Windows 7/8/10 
  Mac OS X

Preuzmi

Declaration of Conformity Preuzmi
Manual Preuzmi
Images Preuzmi