menu
YAC G35D

Dual USB C zidni punjač 35V

  1. Kompaktna veličina
  2. Dvostruki USB C izlaz
  3. Inovativna GaN tehnologija

Nova era brzog punjenja

GaN VOLT punjač nudi visoke performanse, kompaktne dimenzije i univerzalnu upotrebu. Brzo i bezbedno punjenje mobilnih uređaja obezbeđuju dva USB C izlazna konektora sa maksimalnom snagom od 35V i podrškom za protokole punjenja KC 4.0+, PD 3.0, AFC, FCP i druge.
Další
Zpět
Nova era brzog punjenja

Sigurno i brzo

Oslonite se na sigurno i brzo punjenje zahvaljujući podršci protokola punjenja:
Apple 2.4A,
USB Power Delivery 3.0
Quick Charge 2.0/3.0/4.0+
HUAWEI FCP/SCP
SANSUNG AFC
Další
Zpět
Sigurno i brzo

Niska težina i kompaktna veličina

Zahvaljujući dizajnu lake težine i kompaktne veličine, punjač je pogodan za putovanja ili za upotrebu kao rezervni punjač.
Další
Zpět
Niska težina i kompaktna veličina

Maksimalna bezbednost

Za maksimalnu vašu bezbednost kao i bezbednost vaše uređaja, punjač ima višestruke zaštite od prekomernog napona, preopterećenja, spaljivanja i kratkog spajanja.
Další
Zpět
Maksimalna bezbednost

Univerzalni punjač

Više vam nisu potrebni različiti punjači za različite uređaje. VOLT univerzalni punjač je pogodan za većinu mobilnih uređaja kao što su telefoni, tableti i drugi elektronski dodaci.
Další
Zpět
Univerzalni punjač

IENKEE IAC G35D USB-C punjač

Inovativna GaN tehnologija
Izlazna snaga do 35 V
Kompaktne dimenzije
Dual USB C izlaz
Inovativni punjač sa GaN tehnologijom vratiće vašu elektroniku u akciju

Počinje nova era punjenja

Da li treba da radite, slušate omiljeni podkast ili surfujete internetom? Možete se osloniti na veoma moćan i prenosivi IENKEE IAC G35D mrežni punjač sa vezom preko 2 USB-C konektora, koji omogućava stabilno i brzo punjenje do 35 V. Možete puniti dva uređaja odjednom - Android mobilni telefon, iPhone, iPad , laptop, tablet, slušalice, pover bank ili bilo koji drugi uređaj sa USB-C terminalima.

Veća sigurnost sa pametnim čipom

U trenutku kada povežete svoj uređaj sa IENKEE IAC G35D punjačem, inteligentni čip procenjuje izlaznu snagu i brzinu punjenja i obezbeđuje da nema opasnog preopterećenja, prenapona ili kratkog spoja. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Gallium Nitride, bilo je moguće napraviti punjač sa kućištem do 30% manjim od standardnih punjača uporedivih performansi. Tako da ga možete udobno odložiti u džep, staviti u futrolu za laptop ili tablet ili u žensku tašnu. Uvek će vam biti pri ruci, bilo da ste u školi, na poslu ili u pokretu.

Univerzalni dupli USB-C konektor

Kompaktan i moderan dizajn sa IENKEE logom biće simbol pune baterije za vaš omiljeni uređaj. Zahvaljujući malim dimenzijama, možete ga koristiti u pokretu ili kao rezervni punjač. IENKEE IAC G35D univerzalni mrežni punjač obezbeđuje bezbedno punjenje kompatibilno sa KC 2.0, KC 3.0, KC 4.0+, PD 3.0, Apple 2.4A, AFC i FCP/SCP protokolima. Za povezivanje punjenja koristite USB-C konektor (ulaz 2k), koji je veoma univerzalan i može se naći na brojnim uobičajenim uređajima."
 
YAC G35D

Specifikacija:

Identifikator modela: YAC G35D
Ulazni napon:  AC 100–240 V
Ulazna frekvencija:  50/60 Hz
Izlazni napon:  DC max. 20,0 V
Izlazna struja:  3,0 A
Izlazna snaga:  35,0W
Izlazna snaga C1 + C2:  18,0W + 17,0W
Prosečna aktivna efikasnost: 89,06 %
Efikasnost pri malom opterećenju (10%):  81,21 %
Potrošnja energije bez opterećenja: 0,173 W
Dimenzije:  32k35k40mm
Težina: 72g
Materijal:  Polikarbonat

Preuzmi

Images Preuzmi