menu
Boje
YMS 3600YW

Modularni žičani miš za igre MARKSMAN

  1. Zamenljivi prekidači i poklopci
  2. Potpuno programabilni miš
  3. Pojedinačno RGB pozadinsko osvetljenje
Boje

Kailh, Huano

 Zajedno sa Kailh prekidačima ili čak Huano zamenljivim prekidačima, pruža besprekorno korisničko iskustvo.
Další
Zpět
Kailh, Huano

Zamjenjivi poklopci

MARKSMAN je žičani miš za igranje, modularan, sa zamenljivim prekidačima i prednjim i zadnjim gornjim poklopcem. Drugi set prekidača je uključen, ali bilo koji prekidač se može koristiti. Zamenljivi poklopci su takođe uključeni, jedan kraći set i jedan duži set, za savršeno pristajanje na ruci korisnika.
Další
Zpět
Zamjenjivi poklopci

MIŠ ZA STRELCE PRVE KLASE

Ako želite da budete na podijumu e-sportske utakmice ili da budete uspešni u misijama za jednog igrača, isplati se postići tačne pogotke. MARKSMAN YENKEE YMS 3600YW modularni miš za igre ima osetljiv PIXART 3327 senzor koji može da prati kretanje vaše ruke sa osetljivošću do 12400 DPI, ubrzanjem od 30 G i izuzetno brzim odzivom od 1000 Hz. Neprijatelj nema šanse. Za idealan odziv dugmeta, modularni sistem miša vam omogućava da zamenite prekidače. Kailh i Huano tipovi su dostupni u paketu, ali možete koristiti druge tipove prema vašim ličnim željama.


POVEZIVANJE NA UREĐAJ ZA IGRE

Zahvaljujući besplatnoj aplikaciji za računar za preuzimanje, možete promeniti različite funkcije programabilnog miša. Na primer, fensi RGB pozadinsko osvetljenje koje će osvetliti vašu sobu bojom ili radnje koje se izvode kada pritisnete dugmad. Izbegnite mnoge probleme sa žičanim mišem MARKSMAN YENKEE YMS 3600YW. Nema dugog uparivanja, samo priključite USB kabl u računar, Xbox ili PlaiStation konzolu ili tablet i spremni ste za igru. Osim toga, nije vam potrebna baterija jer sam kabl obezbeđuje napajanje.


MIŠ SA MODULARNIM SISTEMOM

Sa modularnim sistemom dobijate mogućnost da prilagodite fizičke elemente vašeg miša. Pored pomenutih prekidača, možete promeniti prednji i zadnji poklopac. MARKSMAN YENKEE YMS 3600YW igrački miš dolazi sa dužom i kraćom verzijom sa šarenim dizajnom, tako da možete isprobati koji od njih više odgovara obliku vaše ruke i ličnom stilu. Poklopci imaju poseban premaz koji delimično sprečava znojenje, tako da ne morate da brinete da će prekomerna vlaga oštetiti vaš miš. Igrajte do maksimuma sa MARKSMAN modularnim mišem za igre.
 
YMS 3600YW

Tehnički podaci:

Broj dugmadi 6
Konekcija: USB C - USB A
Senzor: Pixart 3327
Rezolucija: ≤ 12400 DPI
Brzina prozivanja: 125/250/500/1000Hz
Ubrzavanje: 30G
Dužina kabla: 1,8 m (opšiven)
Dimenzije: 124 x 66,1 x 40 do 119 x 66,1 x 40 milimetara, u zavisnosti od izabranog gornjeg poklopca
Težina: 67 g, bez težine kabla

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi
Software Preuzmi