menu
Boje
YCU C115 WH

2.0 USB C - USB C kabl za sinhronizaciju i punjenje

  1. Univerzalna upotreba
  2. Silikonski dizajn
  3. Organizator kabla uključen
Boje
SILIC kabl, opremljen USB C - USB C 2.0 konektorima, je optimalno rešenje za sinhronizaciju i punjenje vaših uređaja. Sa brzinom prenosa podataka od 480Mbps i maksimalnom izlaznom snagom do 60V, ovaj kabl pruža izuzetnu pouzdanost i performanse.
Univerzalni USB C konektori omogućavaju lako povezivanje sa širokim spektrom uređaja. Bilo da treba da prenesete podatke ili da punite svoj uređaj, naš SILIC kabl je dizajniran da ispuni vaše najzahtevnije zahteve. Sa maksimalnom izlaznom snagom do 60V, možete brzo i efikasno puniti svoje uređaje bez nepotrebnih odlaganja.
Sa dužinom od 1,5 metara, SILIC kabl pruža dovoljno prostora za kretanje i fleksibilnost. Napravljen od specijalnog silikonskog materijala meke i prijatne teksture, ovaj kabl obezbeđuje maksimalnu udobnost pri rukovanju i upotrebi. Pored toga, glatka površina minimizira trenje i sprečava zaplitanje kablova.
Silikonski materijal je poznat po svojoj visokoj otpornosti na fizička oštećenja kao što su abrazije, udarci i padovi. Na ovaj način obezbeđuje zaštitu vašem kablu i produžava mu životni vek, što je ključno u svakodnevnoj upotrebi. Njegov prijatan dodir i meka tekstura donose udobnost prilikom rukovanja i korišćenja kabla. Glatka površina silikonskog materijala minimizira trenje i sprečava zaplitanje kablova.
Kada kupite SILIC kabl, dobijate i praktičan organizator kablova i vezicu za kablove. Ovaj dodatak vam pomaže da svoje kablove održavate uredno organizovanim i lako dostupnim, pomažući da vaš radni prostor bude uredan i organizovan.
YCU C115 WH

Specifikacija

Brzina prenosa podataka: 480Mbps
Struja punjenja:  20 V/3 A 
Snaga: 60W
Konektor: USB C 2.0 /USB C 2.0
Materijal: Silion + TPE 
Dužina: 1,5m

Preuzmi

Images Preuzmi