menu
Boje
YCU 635 WH SILIC

USB C - MFi Lightning kabl za sinhronizaciju i punjenje

  1. Apple MFi sertifikat
  2. Silikonski dizajn
  3. Organizator kabla uključen
Boje
Brz i pouzdan prenos podataka sa sertifikovanim SILIC kablom. Univerzalni konektori USB C - MFi Lightning sa brzinom prenosa podataka do 480Mbps i maksimalnom izlaznom snagom od 27V idealan je pratilac za sinhronizaciju i punjenje vaših Apple uređaja.
SILIC kabl je pogodan za Apple uređaje. Sa univerzalnim USB C i MFi Lightning konektorima, lako se povezuje sa većinom uređaja. Možete bez brige da prenosite podatke i punite svoj uređaj zahvaljujući Apple MFi sertifikatu. Maksimalna izlazna snaga od 27V nudi brzo i efikasno punjenje tako da ste uvek spremni za svoje aktivnosti.
MFi sertifikat je skraćenica za „Made for iPhone/iPad/iPod” i označava zvaničnu sertifikaciju koju je dodelio Apple. Ova sertifikacija garantuje da je data dodatna oprema u potpunosti kompatibilna sa Apple proizvodima. Da bi dobio MFi sertifikat, proizvođač mora da ispuni stroge norme i standarde koje je postavio Apple, što obezbeđuje kvalitet, pouzdanost i nesmetan rad sa Apple uređajima.
Sa dužinom od 1,5 metara, SILIC kabl vam daje dovoljno prostora za kretanje i fleksibilnost. Napravljen od mekog i prijatnog na dodir silikona i izdržljivog TPE materijala, ovaj kabl nudi visoku izdržljivost, dug životni vek i otporan je na habanje.
Silikon je poznat po svojoj visokoj otpornosti na fizička oštećenja, uključujući habanje, udarce i padove. Ovaj materijal može zaštititi kabl i produžiti mu životni vek, što je posebno važno u svakodnevnoj upotrebi. Prijatan je na dodir i ima meku teksturu. Ovo čini kabl udobnim za rukovanje i upotrebu. Njegova glatka površina takođe smanjuje trenje i sprečava zaplitanje kablova.
Paket uključuje praktičan organizator kablova i vezicu. Sa ovom dodatnom opremom, vaši kablovi će uvek biti uredno organizovani i lako dostupni.
YCU 635 WH SILIC

Specifikacija:

Struja punjenja: 9V / 3A 
Snaga: 27W 
Konektor: USB C /MFi Lightning 
Materijal: Silion + TPE 
Dužina: 1,5m

Preuzmi

Images Preuzmi