menu
Boje
YCU 615 WH SILIC

USB A - MFi Lightning kabl za sinhronizaciju i punjenje

  1. Apple MFi sertifikat
  2. Silikonski dizajn
  3. Organizator kabla uključen
Boje
Sertifikovani SILIC kabl obezbeđuje brz prenos podataka i pouzdano punjenje. USB A - MFi Lightning kabl sa brzinom prenosa podataka do 480Mbps i maksimalnom izlaznom snagom od 12V je savršen pratilac za sinhronizaciju i punjenje vaših Apple uređaja.
SILIC kabl je upravo ono što vam treba za vaš Apple uređaj. Sa univerzalnim USB A i MFi Lightning konektorima, ovaj kabl se lako povezuje sa većinom uređaja. Bez obzira da li treba da prenesete podatke ili punite svoj uređaj, možete se osloniti na ovaj kabl zahvaljujući Apple MFi sertifikatu. Sa maksimalnom izlaznom snagom od 12 V, obezbeđuje brzo i efikasno punjenje tako da uvek možete biti spremni za svoje aktivnosti.
MFi sertifikat je skraćenica za „Made for iPhone/iPad/iPod” i označava zvaničnu sertifikaciju koju je dodelio Apple. Ova sertifikacija garantuje da je data dodatna oprema u potpunosti kompatibilna sa Apple proizvodima. Da bi dobio MFi sertifikat, proizvođač mora da ispuni stroge norme i standarde koje je postavio Apple, što obezbeđuje kvalitet, pouzdanost i nesmetan rad sa Apple uređajima.
Sa dužinom od 1,5 metara, SILIC kabl vam daje dovoljno prostora za kretanje i fleksibilnost. Napravljen je od izuzetno mekog i prijatnog na dodir silikona zajedno sa TPE materijalom koji garantuje visoku izdržljivost. Ovaj kabl je dizajniran da izdrži dugotrajnu upotrebu i otporan na habanje.
Silikon je poznat po svojoj visokoj otpornosti na fizička oštećenja, uključujući habanje, udarce i padove. Ovaj materijal može zaštititi kabl i produžiti mu životni vek, što je posebno važno u svakodnevnoj upotrebi. Prijatan je na dodir i ima meku teksturu. Ovo čini kabl udobnim za rukovanje i upotrebu. Njegova glatka površina takođe smanjuje trenje i sprečava zaplitanje kablova.
Paket uključuje organizator kablova i vezicu. Uz ovaj praktični dodatak imaćete sve svoje kablove uredno organizovane i lako dostupne.
YCU 615 WH SILIC

спецификација:

Struja punjenja:  5 V/2,4 A
Snaga:  12W
Konektor:  USB A 2.0 /MFi Lightning 
Materijal: Silion + TPE 
Dužina: 1,5m

Preuzmi

Images Preuzmi