menu
Boje
YCU 315 BK

2.0 USB A - USB C kabl za sinhronizaciju i punjenje

  1. Univerzalna upotreba
  2. Silikonski dizajn
  3. Organizator kabla uključen
Boje
SILIC kabl obezbeđuje brz prenos podataka i pouzdano punjenje. USB A - USB C 2.0 kabl sa brzinom prenosa podataka od 480Mbps i maksimalnom izlaznom snagom od 15V je savršen pratilac za sinhronizaciju i punjenje vaših uređaja.
Zahvaljujući univerzalnim USB A i USB C konektorima, SILIC kabl se lako povezuje sa većinom uređaja. Bez obzira da li treba da prenesete podatke ili da punite svoj uređaj, ovaj kabl je spreman da zadovolji vaše potrebe. Sa maksimalnom izlaznom snagom od 15 V, obezbeđuje brzo i efikasno punjenje.
Sa dužinom od 1,5 metara, SILIC kabl vam daje dovoljno prostora za kretanje i fleksibilnost. Napravljen je od izuzetno mekog i prijatnog na dodir silikona zajedno sa TPE materijalom koji garantuje visoku izdržljivost. Ovaj kabl je dizajniran da izdrži dugotrajnu upotrebu i otporan na habanje.
Silikon je poznat po svojoj visokoj otpornosti na fizička oštećenja, uključujući habanje, udarce i padove. Ovaj materijal može zaštititi kabl i produžiti mu životni vek, što je posebno važno u svakodnevnoj upotrebi. Prijatan je na dodir i ima meku teksturu. Ovo čini kabl udobnim za rukovanje i upotrebu. Njegova glatka površina takođe smanjuje trenje i sprečava zaplitanje kablova.
Paket uključuje organizator kablova i vezicu. Uz ovaj praktični dodatak imaćete sve svoje kablove uredno organizovane i lako dostupne.
YCU 315 BK

Спецификација:

Brzina prenosa podataka: 480Mbps
Struja punjenja: 5 V/3 A
Snaga: 15W
Konektor: USB A 2.0 /USB C 2.0
Materijal: Silion + TPE
Dužina: 1,5m

 

Preuzmi

Images Preuzmi