menu
Boje
YMS 2080BG

2.4G ​​bežični punjivi miš SLIDER

  1. Tihi prekidači
  2. Punjiva baterija
  3. Ultra lagana konstrukcija
Boje

Tih sa milimetarskom tačnošću

Ako vam je potrebna tišina dok radite, miš SLIDER je prirodan izbor. Ultra-tihi prekidači na mišu neće ometati vašu koncentraciju na poslu. Takođe je pogodan za upotrebu u otvorenim prostorima i učionicama gde može biti potrebna tišina. Sa svojim ergonomskim oblikom i površinom koja je prijatna na dodir, ovaj miš je savršen izbor za kancelarijsku i kućnu upotrebu.

Zapanjujuća izdržljivost

Miš Slider je opremljen snažnom baterijom koja traje mnogo sati neprekidne upotrebe. Koristite bilo koji USB izvor napajanja za punjenje baterije miša (uključujući USB portove računara ili laptopa). Uključen je kabl za punjenje tipa C. Da biste uštedeli energiju baterije, možete da isključite miš kada se ne koristi da biste produžili vek trajanja baterije i intervale punjenja.

Kvalitet i ergonomija

Tražite miš visokog kvaliteta, ultra lagan, tih i ergonomski? SLIDER je upravo ono što tražite.  Ugao i visina miša se biraju tako da vaš zglob bude u optimalnom položaju. Super optički senzor 2.4G bežičnog punjivog miša obezbeđuje besprekornu funkcionalnost u svakodnevnoj upotrebi. Još jedna neosporna prednost je ukupna težina uređaja, zahvaljujući kojoj miš spada u grupu ultra-lakih bežičnih miševa.
YMS 2080BG

Specifikacije:

Broj dugmadi 6
Ulaz DC 5V USB C
Ugrađena baterija 600 mAh (litijum polimer)
Priključivanje 2.4G bežićno / USB C - USB A
Operativni domet < 10 m
Interfejs USB
Senzor miša Pixart 3212
Rezolucija 800/1200/1600/2400 DPI
Maksimalna snaga predajnika na 2,4 GHz - 2,4835 GHz 12mV
Neprekidno vreme rada 30-35 sati
Dužina kabla 120 cm
Dimenzije 105 x 68 x 38mm
Težina 85 g

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi