menu
Boje
YAC 5300BK

3-U-1 bežična stanica za punjenje

  1. Elegantan dizajn
  2. Brzo bežično punjenje od 15W
  3. Istovremeno punjenje tri uređaja
Boje

Jedna stanica sve savladava

Ja sam stanica za punjenje 3 u 1 koja može puniti do tri uređaja istovremeno.
Další
Zpět
Jedna stanica sve savladava

Energija za vašu konfiguraciju

Mogu da isporučim energiju bilo kom mobilnom telefonu koji ima Qi sertifikat. Još dva mesta mogu zauzeti Apple Airpods i Apple Watch.
Další
Zpět
Energija za vašu konfiguraciju

Tako brzo. Tako bezbedno.

Samo odložite vaš telefon na punjač i automatski počinje bežićno punjenje. Vaš telefon može da se puni i u horizontalnom i vertikalnom položaju.
Další
Zpět
Tako brzo. Tako bezbedno.

LED

LED indikatorske sijalice oko oboda stanice za punjenje vas obaveštavaju o statusu punjenja. LED može da isključi dodirom na dugme.
Další
Zpět
LED

Evolucija punjenja

Takođe mogu biti odličan dodatak svakom enterijeru.
Další
Zpět
Evolucija punjenja

Energija za vašu konfiguraciju

Bežično punjenje više nije marginalna stvar. Ja sam stanica za punjenje 3 u 1 koja može puniti do tri uređaja istovremeno. Mogu da isporučim energiju bilo kom mobilnom telefonu koji ima Qi sertifikat. Još dva mesta mogu zauzeti Apple Airpods i Apple Watch. Sve će biti lako i brzo povezano. Punjenje će tada početi automatski i ne morate da brinete ni o čemu. Ugrađeni konektor je dizajniran za povezivanje sa Airpods-ima. Što se tiče sata, možete se osloniti na magnet koji ga zadržava da spreči neželjeno padanje.

Tako brzo. Tako bezbedno

Da bih se punio što je brže moguće, možete da me povežete na adapter koji ima QuickCharge 2.0 ili 3.0 tehnologiju tako da mogu da obezbedim snagu do 15 W. Ovo će značajno ubrzati punjenje telefona i ne morate gubiti vreme na ispražnjenu elektroniku. Mogu sve ovo da podnesem uz maksimalnu bezbednost. Nudim zaštitu od pregrevanja, prenapona i izlazne prekomerne struje. Pored toga, moje kućište sadrži ugrađenu detekciju stranih predmeta, tako da se zaista nema čega plašiti.

Evolucija punjenja

Takođe mogu biti odličan dodatak svakom enterijeru. Bilo da ću biti na vašem noćnom ormariću, kancelarijskom stolu ili kuhinjskom pultu, uklapam se bilo gde. Pristojan i elegantan dizajn - to sam ja! Pored toga, moje kućište sadrži LED signalizaciju da vas vrlo lako obavesti o statusu punjenja ili da vas upozori na strani predmet koji ne podržava bežično punjenje. Noću možete isključiti LED signalizaciju pomoću dugmeta na dodir za miran i tih san.
YAC 5300BK

Specifikacije:

Ulaz 12 V / 2 A, 9 V / 2,7 A
  Priključak tipa C
Izlaz 15 W / 10 W / 7,5 W / 5 W
Rastojanje prenosa ≤8 mm
Stopa konverzije ≤73%
Dimenzije 136x101x136 mm

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi