menu
Boje
YKB 2000 CSBK

Bežićna, punjiva tastatura TRIM

  1. Punjiva baterija i automatsko spavanje
  2. Nizak profil i tihi prekidači
  3. Tastatura pune veličine i multimedijalni tasteri
Boje

Tastatura pune veličine i multimedijalni tasteri

Punjiva tastatura pune veličine sa pouzdanom bežičnom konekcijom od 2,4 GHz i radnim dometom do 10 m. Za udobnu upotrebu kod kuće ili u kancelariji, ova tastatura pune veličine takođe nudi multimedijske tastere i numeričku tastaturu. Zahvaljujući funkciji Fn blokade možete odabrati da li želite da koristite multimedijalne funkcije ili standardne F1 do F12 tastere kao podrazumevanu konfiguraciju.

Nizak profil i tihi prekidači

Tanko i elegantno kućište od vrhunskih materijala u kombinaciji sa modernim prekidačima obezbeđuju udobno iskustvo kucanja sa trenutno opipljivim odzivom.

Punjiva baterija i automatsko spavanje

Ugrađne punjiva baterija podržava neprekidan rad od 90 časova. LED indikacija vas upozorava kada vam je nizak kapacitet baterije. Koristite bilo koji USB izvor napajanja (uključujući USB portove računara ili laptopa) za punjenje baterije tastature. Micro USB kabl za punjenje je uključen u pakovanju. Možete puniti vašu tastaturu tokom upotrebe i nastaviti sa svojim radom bez ikakvih ograničenja. Tastatura automatski prelazi u režim spavanja nakon 3 sekunde neaktivnosti radi uštede energije. Da sačuvate bateriju možete isključiti tastaturu dok je ne koristite i produžiti vek trajanja baterije i vreme između pojedinačnih punjenja.
YKB 2000 CSBK

Specifikacije:

Ulaz micro USB (kabl uključen)
Ulazna snaga 5 V DC/500 mA
Ugrađena baterija 230mAh (litijum)
Vreme punjenja < 4 časa
Konekcija 2,4G bežična
Radni domet < 10 metara
Vreme stanja pripravnosti 90 dana
Neprekidno vreme rada 90 časas
Materijal ABS / aluminijum
Dimenzije 428 x 125 x 16 mm

Zahtevi sistema:

USB priključak  
Windows 7/8/10  
Mac OS X  

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi