menu
YSP 30BK

Vodootporni Bluetooth zvučnik ELEMENT AGUA

  1. Kristalno čist zvuk i inovativan dizajn
  2. Moderan, čvrst i spreman za avanturu
  3. Zabava sa produženim trajanjem baterije

Vodootporni Bluetooth zvučnik ELEMENT AGUA

ELEMENT nudi stabilnu i besprekornu Bluetooth v5.3 bežičnu vezu, što olakšava povezivanje sa pametnim telefonom, desktopom ili tabletom. Omogućava vam da uživate u omiljenoj muzici u pokretu, kod kuće, u kancelariji ili na putovanju. Pored toga, ELEMENT zvučnik ima TVS (True Vireless Stereo), koji vam omogućava da povežete dva zvučnika istovremeno i udvostručite jačinu zvuka za impresivno zvučno iskustvo u vašem okruženju.
Další
Zpět
Vodootporni Bluetooth zvučnik ELEMENT AGUA

ELEMENT je više od samog zvučnika

ELEMENT je više od samog zvučnika; izgrađen je da preživi. Pažljivo testiran da bi zadovoljio IPX7 ocenu, ELEMENT je dizajniran sa tehnologijom otpornom na prašinu i vodu iznutra i spolja. Bez obzira da li ga slučajno ispustite u vodu ili ga izložite prašnjavom okruženju, ovaj otporni zvučnik će nastaviti da svira, proširujući vašu zabavu bez ograničenja. Uživajte u muzici bez brige o elementima uz ELEMENT pored vas.
Další
Zpět
ELEMENT je više od samog zvučnika

Stilizovan i robusan

ELEMENT Bluetooth zvučnik ima moderan i čvrst dizajn koji je napravljen da izdrži vaš avanturistički način života. Njegova čvrsta konstrukcija i korišćeni materijali obezbeđuju zaštitu od ogrebotina, udaraca i različitih vremenskih uslova. Bilo da planinarite, kampujete ili se jednostavno opuštate na plaži, ELEMENT je idealan pratilac koji može da se nosi sa elementima bez ugrožavanja performansi.
Další
Zpět
Stilizovan i robusan
Prepun ultra modernih tehnoloških komponenti, ELEMENT prenosivi Bluetooth zvučnik je napravljen od inovativnih pretvarača koji obećavaju da će isporučiti kristalno čist zvuk. Bez obzira da li slušate muziku, podkastove ili gledate filmove, ELEMENT obezbeđuje izvanredno audio iskustvo. Njegova posvećenost pružanju različitih instrumenata, nijansi vokala i uravnoteženih visokih tonova i basa čini ga savršenim saputnikom za audiofile i muzičke entuzijaste. Bez obzira na vaše muzičke preferencije, ovaj prenosivi zvučnik garantuje najbolji zvuk.
ELEMENT prenosivi Bluetooth zvučnik pruža sjajno video i filmsko iskustvo zahvaljujući nižoj latenciji kada je povezan sa Android i iOS uređajima. Dok neke aplikacije kompenzuju kašnjenje, ELEMENT minimizira kašnjenja kako bi obezbedio impresivno audio-vizuelno iskustvo. Bez obzira da li gledate filmove ili uživate u omiljenim TV emisijama, optimizovani zvuk ELEMENT-a će poboljšati vaše zadovoljstvo gledanja.
Nikada ne dozvolite da muzika stane uz ELEMENT prenosivi Bluetooth zvučnik. Planirate meditaciju u predivnom pogledu na jezero ili roštiljsku zabavu tokom okupljanja u dvorištu? ELEMENT nudi 12 sati trajanja baterije, obezbeđujući dovoljno vremena za vašu zabavu. Sa dugotrajnom baterijom, ovaj zvučnik je savršen pratilac za zabave, avanture na otvorenom ili jednostavno uživanje u muzici tokom celog dana.
YSP 30BK

Specifikacija:

Verzija Bluetooth:  Bluetooth V5.3
Profil Bluetooth: HFP1.7/ A2DP1.3/ AVRCP 1
Krit:  IPX7
Bezdratovy dosah: 10 metru
Frekvenčna frekvencija: 70 Hz - 20 kHz
Prumer reproduktoru: 45mm + 30mm
Impedansa reproduktora: 4 oma (±15%)
Snaga reproduktora: 20V + 10V
SPL: 81 dB /1m/1W
Napon: DC5V/2A
SNR: >=80dB
THD+N:  <=1% (8W/1kHz)
Tip akumulatora: 4000mAh (litijum-jonski polimer)
Doba prehravani hudbi: 12 sati
Pohotostni doba: 300dni
Doba nabijeni: 3,5 hodini
Nabijeni port: USB-C
Hmotnost 615 g
Dimenzije: 201 x 74 x 83 mm1

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi