menu
YSP 3005

Prenosiv RGB Bluetooth zvučnik

  1. Imerzivni kvalitet zvuka
  2. Vrhunska prenosivost i dizajn
  3. Dinamičko i ambijentalno LED pozadinsko osvetljenje

Prenosiv RGB Bluetooth zvučnik

Otkrijte elegantan i kompaktan dizajn našeg malog prenosivog Bluetooth zvučnika sa RGB pozadinskim osvetljenjem. Njegova kompaktna veličina ga čini veoma prenosivim, idealnim za nošenje muzike sa sobom bilo gde.

Iskusite slobodu bežične tehnologije sa Bluetooth verzijom 5.3. Sa dometom prenosa od preko 10 metara, možete lako da povežete svoje uređaje i uživate u neprekidnoj zabavi u zatvorenom ili na otvorenom.

Pretvorite bilo koji prostor u zabavu sa očaravajućom LED pozadinskim osvetljenjem. RGB LED svetla pulsiraju i menjaju boje, stvarajući živahan i vizuelno zapanjujući ambijent. Pustite da muzika teče kroz vas dok se LED svetla sinhronizuju sa ritmom, poboljšavajući vaše iskustvo slušanja i dodajući dašak uzbuđenja svakom okupljanju.

Uživajte u raznovrsnim opcijama povezivanja sa ovim Bluetooth zvučnikom. Povežite svoje uređaje bežično preko Bluetooth-a ili koristite USB, AUKS-IN ili TF slotove za kartice da biste puštali svoje omiljene pesme. Zahvaljujući podršci TVS (True Vireless Stereo) tehnologije, takođe možete upariti dva zvučnika za još zadivljujući stereo zvuk. Bilo da se radi o vašem pametnom telefonu, tabletu ili računaru, ovaj zvučnik nudi više načina za povezivanje i uživanje u muzici.

YSP 3005

Specifikaciju: 

Bluetooth verzija: 5.3
Bluetooth profil: AVRCP, GAVDP, AVDTP, A2DP
Udaljenost prenosa: do 10m
Izlazna snaga: 8 V
Jedinica drajvera: ph50mm
Frekvencijski odziv: 20Hz-20kHz
Odnos signal/šum: ≥83dB
Maksimalna snaga predajnika: 4mV na 2,4 GHz - 2,4835 GHz
Tip baterije: litijumska 1800 mAh
IP zaštita: IPKS 5
Ulazna snaga: DC 5V/1A (TIP C)
AUKS: 3,5 mm priključak
Vreme reprodukcije: 3.5h
Dimenzije: 137 x 90 x 102mm
Težina: 358g

Preuzmi

Declaration of Conformity Preuzmi
Manual Preuzmi
Images Preuzmi