menu
YKM 1006CS

Set žičane tastature i miša EGO

  1. Tastatura otporna na prolivanje tečnosti
  2. Precizna rezolucija miša od 1000 DPI
  3. Dizajnirano za upotrebu kod kuće i u kancelariji

Set za dom i kancelariju

Ja sam savršen set izdržljive tastature i moćnog miša koji je spreman za upotrebu u kući kao iu kancelarijskom okruženju. Zahvaljujući mom elegantnom, ali minimalističkom dizajnu mogu da stanem bilo gde. U svom crnom kaputu, neću uticati na dizajn vaše radne površine i naterati vas da se neprestano koncentrišete na svoj posao.

Rođen da završi svaki zadatak

Pošto imam ključan uticaj na vašu produktivnost, moji dizajneri su me stvorili sa jednostavnošću, funkcionalnošću i izdržljivošću u svojim mislima. Ne trebaju mi baterije. Samo me povežite preko USB konektora i radiću sve dok vam se prsti ne umore. 

Ergonomija na prvom mestu

Recite zbogom neprijatnostima i uživajte u mojoj preciznosti sa dodatnim optičkim senzorom rezolucije 1000 DPI. Ja sam simetričan miš za hvatanje levom i desnom rukom. Ako ističete funkcionalnost i jednostavan dizajn, ja ću biti vaša šolja čaja.

Dobro sam sa tečnostima

Prosipanje pića u tastaturu. Veoma česta nesreća uobičajena u skoro svim kancelarijama. Ipak, ne morate da brinete za mene. Imam sistem za odvodnjavanje u kućištu da izvučem tečnost koja se prelila iz tastature. Na ovaj način, PCB ili druge vitalne komponente se nikada ne oštećuju.

Olakšajte svoj život

Nema složenosti u mom rasporedu tastera. Tasteri pune veličine sa udobnim velikim pritiskom i vrhunskom udobnošću kucanja. Preciznost je još uvek bitna. Brzina pritiska na tasteru na kojoj vam može zavideti svaki pisac.
YKM 1006CS

Specifikacije:

Radni napon miša 5V DC (≤100mA)
Radni napon tastature 5V DC (≤100mA)
Tip interfejsa USB
Putanja tastera 3,5±0,3mm
Prekidač miša vek trajanja 3 miliona klika
Veličina tastature 435 x 157 x 30mm
Veličina miša 108 x 61 x 37mm
Dužina kabla 150 cm (za miš i tastaturu)

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi