menu
YHP 3040

Žičane slušalice za igre VECTOR

  1. 7.1 virtuelan ambijentalan zvuk
  2. Traka za glavu koja se samostalno podešava
  3. Promenljivi poklopci za slušalice

Promenljivi poklopci za slušalice

Žičane slušalice za igranje sa uklonjivim bočnim poklopcima, kablovima i mikrofonom. Povezivanje preko USB-a i 3,5 mm džekom pomoću priloženih kablova. Uklonjivi mikrofon se takođe može zaključati, tako da ne možete da ga ispustite dok igrate.
 
Další
Zpět
Promenljivi poklopci za slušalice

UPUSTITE SE U SVET IGARA

U trenutku kada stavite VECTOR YENKEE IHP 3040 slušalice za igranje, bićete okruženi nemirom u svetu igara zahvaljujući virtuelnom surround 7.1 surround zvuku. Bilo da se rvate u e-sportu ili se opuštate u igri za jednog igrača, slušalice se prilagođavaju vama. Okretne slušalice su napravljene od udobnog, prozračnog materijala koji udobno pristaje na uši i ne pritiska. Odgovaraju bilo kojoj veličini glave zahvaljujući samopodešavajućem mostu za glavu. Sa 302 grama težine, nećete ni primetiti da su slušalice uključene i ostaje vam vrhunsko iskustvo igranja.

NA VAMA JE KAKO ĆETE POSTIĆI POBEDU

VECTOR YENKEE YHP 3040 slušalice za igranje kriju neke pametne karakteristike koje svakako morate da isprobate. Slušalice imaju poklopce koji se mogu ukloniti - samo ih odvojite od magneta i možete promeniti dizajn slušalica. U paketu dobijate dva kompleta navlaka. Osnovni sa suptilnim Yenkee logom i specijalni sa blistavim grafičkim dizajnom u stilu igara. Možete menjati navlake prema raspoloženju. Na levoj slušalici naći ćete kontrolu jačine zvuka (zgodno za igranje na konzoli kada ste direktno povezani na kontroler) i dugme za brzo uključivanje i isključivanje mikrofona kada vam neko iz spoljašnjeg sveta razgovara.

TEHNIČKI ZVUČNE SLUŠALICE

Da biste povezali VECTOR YENKEE YHP 3040 slušalice, koristite jedan od dva priložena kabla sa Jack 3,5 mm ili USB konektorima. Možete lako zameniti kablove. Ovo vam daje širok spektar kompatibilnosti sa uređajima kao što su računar, XBox ili Playstation igraće konzole, mobilni telefon, TV ili čak soundbar. Za komunikaciju možete koristiti odvojivi mikrofon sa kopčom za zaključavanje kako biste bili sigurni da mikrofon neće ispasti čak ni u najoštrijim mečevima. Uđite u igru sa originalnim VECTOR slušalicama za igranje!
 
YHP 3040

Specifikacije slušalica:

Zvučnikr Ø:  50 mm (neodimijumski magneti)
Frekventni odziv: 20 Hz–20 kHz
Nominalna impedanca: 32Ω ±15%
Nominalna ulazna snaga: 55mW (5V DC/110mA)
Nominalna impedanca mikrofona: 2,2 kilooma
Osetljivost mikrofona: -38+/-3dB
Težina: 302 g
Dužina kabla: 2,1 m
Konekcija: USB-C konektor ili 3.5 mm džek

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi