menu
YMS 5020

Vertikalan ergonomičan bežičan miš

  1. Podržava prirodan položaj ručnog zgloba
  2. Ne stavlja pritisak na glavne nerve ručnog zgloba
  3. Smanjuje rizik od sindroma karpalnog tunela

Nema više naprezanja za zglob

Ja sam ErgoGrip - 2.4G IMS 5020 bežični miš. Savršeno ću pristajati vašoj ruci zahvaljujući mom dizajnu. Više vas neće mučiti bol u zglobu ili ramenu bez ograničavanja tempa rada. Dizajniran sam da omogućim prirodan položaj zgloba, smanjujući rizik od sindroma karpalnog tunela i drugih bolesti povezanih sa svakodnevnom upotrebom „konvencionalnih“ kompjuterskih miševa. Ugao i visina su podešeni tako da se zglob postavi u najpogodniji mogući položaj. 

Preciznost i ergonomija u jednom

Moje telo koristi optički senzor sa rezolucijom do 1800 DPI da obezbedi daleko dobru osetljivost na različitim površinama. Povrh toga, opremljen sam sa šest veoma dostupnih dugmadi. Zahvaljujući svojoj bočnoj lokaciji, prekidači su jednostavni za upotrebu i garantuju precizan i ispravan hvat pri prvom pokretanju. 

Pogodan za dom i kancelariju

Moj ergonomski oblik i površina prijatna na dodir sugerišu da ću postati idealan izbor i za kancelarijski rad i za kućnu upotrebu. Elegantna crna boja i konzistentan izgled su savršena pretpostavka da se spojim sa bilo kojim okruženjem bez i najmanjeg otpora. 

Bezvremenski bežični miš

Iako sam bežični, moje naglo pražnjenje tokom rada ne dolazi u obzir. Koristim prekidač za napajanje da uštedim energiju baterije. Ugrađeni nano prijemnik sa radnim rastojanjem od <10m garantovaće zgodnu kompjutersku kontrolu čak i tokom prezentacija. Ako niste navikli na bežične miševe i teško možete da zamislite da budete bežični, imam dobre vesti za vas. Identičan ergonomski IMS 5010 miš je takođe dostupan u ""kablovskom"" dizajnu.
YMS 5020

Specifikacije:

Osetljivost 1000/1400/1800 DPI
Tip interfejsa USB
Ulaz 1x AA alkalne baterije - 1,5V DC
Dimenzije 115 x 86 x 71 mm
Težina 115 g
Baterije su uključene  

Zahtevi sistema:

USB priključak  
Windows 7/8/10  
Mac OS X  

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi