menu
YAU C65

Univerzalni USB C punjač

  1. Power Delivery 65W
  2. Reverzibilni dizajn tipa C
  3. Za pametne telefone, tablete i laptopove

Punite brzo i bez kompromisa

Da li želite da budete u toku? Onda vaši pametni uređaji moraju da ostanu napunjeni. A ako im ponestane daha, posegnite za univerzalnim punjačem YENKEE YAU C65. Zahvaljujući velikoj snazi od 65 W i tehnologiji Power Delivery, pouzdano i brzo puni ne samo mobilne telefone i tablete, već i zahtevne laptopove. A zahvaljujući USB-C konektoru, ne morate da ispitujete kraj kabla i da ga uvijate da bi se uređaj pravilno povezao.

Do mora, do vikendice i do kancelarije

Takođe ćete ceniti skromnu veličinu i malu težinu punjača YENKEE YAU C65, tako da možete da ga stavite u džep jakne bez da vam smeta. YENKEE YAU C65 takođe ima praktičan kabl od 1,8 metara, tako da ne morate da silazite ispod stola da biste uključili uređaj u utičnicu. Na taj način, vaši uređaji ostaju uključeni tako da nećete propustiti vesti od prijatelja, iz sveta sporta ili politike, gde god da se nalazite.

Razmišljajući o bezbednosti

YENKEE YAU C65 univerzalni punjač je jedan od najbezbednijih na tržištu jer ima zaštitu od prenapona, pregrevanja ili prekomerne struje. Ugrađena pametna tehnologija detektuje nivo intenziteta punjenja i da li je uređaj potpuno napunjen. Zatim se automatski isključuje, tako da možete ostaviti telefon, tablet ili laptop da se pune preko noći i ništa se neće dogoditi.
YAU C65

Specifikacije:

Oznaka modela YAU C65
Ulazni napon AC 100–240V
Ulazna frekvencija 50/60 Hz
Izlazni napon maks. DC 20,0V
Izlazna struja max. 3,25A 
Izlazna snaga max. 65,0W
Prosečna efikasnost u aktivnom režimu 88,11%
Efikasnost pri niskom opterećenju (10 %) 78,50%
Potrošnja struje bez opterećenja 0,21W
Dužina kabla 1,8m

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi