menu
YAU C100

Univerzalni USB C punjač

  1. Power Delivery 100W
  2. Reverzibilni dizajn tipa C
  3. Za pametne telefone, tablete i laptopove

Dodatnih 100 W snage čak i za zahtevne laptopove

Današnji svet ne može bez stalnog povezivanja i napunjenih uređaja. Zato postoji univerzalni punjač YENKEE YAU C100, koji zahvaljujući svojoj super snazi od 100 W i tehnologiji Power Delivery brzo obezbeđuje napajanje vašem pametnom telefonu, tabletu, kao i zahtevnoj grafici ili laptopu za igre. A zahvaljujući USB-C konektoru, ne morate da uvijate kraj kabla da biste shvatili kako da ga priključite.

Zabavite se i radite bilo gde, bilo kada

Bilo da ste na odmoru ili poslovnom putu, potreban vam je stalan pristup informacijama i samim tim pametnim uređajima koji su uvek puni energije. Univerzalni punjač YENKEE YAU C100 biće vaš idealan partner jer je veoma kompaktan i lagan. Takođe, za razliku od konvencionalnih punjača, YENKEE YAU C100 ima kabl od 1,8 metara, tako da ne morate da silazite ispod svog stola da biste uređaj uključili u utičnicu.

Tehnologija prepuna sigurnosti

YENKEE YAU C100 univerzalni punjač je jedan od najsigurnijih na tržištu. Štiti ne samo od fluktuacija snage u mreži, već i od kratkog spoja, pregrevanja ili prekomerne struje. Inteligentna kontrolna jedinica obezbeđuje ispravnu komunikaciju sa napunjenim uređajem i snabdeva ga samo onoliko energije koliko mu je stvarno potrebno. Zatim se automatski isključuje, tako da nije problem ostaviti bilo koji uređaj da se puni preko noći.
YAU C100

Specifikacije:

Oznaka modela YAU C100
Ulazni napon AC 100–240V
Ulazna frekvencija 50/60 Hz
Izlazni napon maks. DC 20,0V 
Izlazna struja max. 5,0A
Izlazna snaga max. 100,0W
Prosečna efikasnost u aktivnom režimu 89,27%
Efikasnost pri niskom opterećenju (10 %) 84,98%
Potrošnja struje bez opterećenja 0,21W
Dužina kabla 1,8m

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi