menu
YMC 1030

Set studijskog mikrofona

  1. Kondenzatorski kardioidni mikrofon
  2. Podesivo studijsko postolje za mikrofon
  3. Pop filter i shock mount nosač i zaštita protiv vetra

Youtuber praćenje nadohvat ruke

Set studijskog mikrofona "STREAMER" je savršen početni paket za strimovanje, vlogovanje, podkasting, onlajn igranje, audio snimanje ili uživo prenos.
Další
Zpět
Youtuber praćenje nadohvat ruke

Kristalno čist zvuk

Visoko kvalitetan kondenzatorski kardioidni mikrofon dolazi sa sve što vam treba. Pakovanje obuhvata pop filter, zaštita protiv vetra i podesivo studijsko postolje za radni sto.
Další
Zpět
Kristalno čist zvuk

Ostajem na mestu

Za udobnu upotrebu i optimalno pozicioniranje mikrofon je učvršćen na postolju sa nosačem koji se okreće u 2 ose. Vertikalna visina postolja je do 750 mm i može da se montira na svim stolovima debljine od 10 do 52 mm.
Další
Zpět
Ostajem na mestu

Vešanje držača mikrofona

Za udobnu upotrebu i optimalno pozicioniranje mikrofon je montiran na postolju sa nosačem koji se okreće u dve ose.
Další
Zpět
Vešanje držača mikrofona

Ima više kod nas

Mikrofon koristi standardni XLR izlaz i dolazi sa kablom od 2,5m (XLR/3,5mm utikač). U slučaju da vaš računar koristi kombinovani utikač za mikrofon i slušalice, onda možete koristiti Y adapter koji se takođe nalazi u pakovanju.
Další
Zpět
Ima više kod nas

Jutjuberova numera na dohvat ruke

Imam sve stvari koje su vam potrebne za studijsko snimanje. Nudim vam kondenzatorski mikrofon sa kardioidnim šablonom odziva, podesivim postoljem za mikrofon, pop filterom, antivibracionim držačem i vetrobranom. Jednostavno rečeno, ovo je kompletno postavka za vas da budete spremni za strimovanje, podkastove ili vlogovanje.

Kristalno čist zvuk

Ja sam mikrofon u STREAMER-u postavljenom da vas oduševi svojim čistim audio odgovorom. Zahvaljujući mom kardioidnom šablonom odziva i odvojivom pop filteru, mogu lako da eliminišem sve lažne elemente u mojoj sredini, tako da prenosim samo vaš glas bez bilo kakvih okolnih zvukova.

Ostajem na mestu

Za praktično korišćenje i optimalno pozicioniranje, u meni ćete pronaći stalak sa dvoosnim okretnim nosačem. Stalak se može produžiti do 750 mm u visinu, a takođe ga možete pričvrstiti na bilo koju horizontalnu platformu debljine od 10 do 52 mm.

Ima nas više

Koristim standardni XLR izlaz, koji dolazi sa kablom od 2,5 m (XLR / 3,5 mm priključak). U paketu ćete takođe pronaći kombinovani konektor za mikrofon i slušalice koji se čak može kombinovati sa Y adapterom (isporučen).
YMC 1030

Specifikacije:

Jezgro mikrofona Kondenzator (⌀ 16mm)
Polarni šablon Kardioid
Frekventni odziv 30Hz-16kHz
Mikr. -38dB+/-3dB (0dB=1V/Pa pri 1kHz)
Ekvivalenta nivo šuma 16dBA mak.
Maksimum SPL 120dB
S/N opseg 70dB
Napajanje 1,5 V/3 mA (PC)
Kabl 2,5m
Utikač 3,5mm utikač
Materijal Metal
Vertikalna visina postolja do 750 mm
Neophodna debljina stola 10 do 52 mm

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi