menu
YGC 200BK

Stolica za igrače FORSAGE

  1. Maksimalna udobnost i različita podešavanja
  2. Izdržljiva PU koža i punjenje penom koja je kalupljena hladnim postupkom
  3. Čvrst metalni ram i stabilna osnova od 5 -zvezda

Sedite na svoj presto

Stolica za igrače FORSAGE vam obezbeđuje vrhunsku udobnost i iskustvo igranja. Zahvaljujući mnogim različitim podešavanjima, kombinacijama različitih materijala i ergonomičnom dizajnu uživaćete u bezgraničnim i udobnim sesijama igranja.
Další
Zpět
Sedite na svoj presto

Udobnost pre svega

Nasloni za ruku s mekim punjenje nude 4D podešavanje i možete podešavati njihovu visinu, horizontalni ugao i dužinu za optimalan položaj vaših ramena, laktova i ruku.
Další
Zpět
Udobnost pre svega

Kraljevska stolica

Ram stolice je napravljen od snažnog čelika i tapaciran je s udobnom hladnom penom koja diše i obezbeđuje izuzetnu udobnost, mogućnost disanja i izdržljivost oblika.
Další
Zpět
Kraljevska stolica

Ugodite sebi

Visina sedišta se lako podešava od 48 do 54 cm. Zadnji naslon može da se pozicionira u bilo kom uglu od 90 do 180 stepeni, što vam omogućava da odaberete optimalan položaj za igranje, učenje ili relaksiranje.
Další
Zpět
Ugodite sebi

Ljuljačka stolica za igranje?

Mehanizam zakretanja omogućava kretanje unazad do 15 stepeni.
Další
Zpět
Ljuljačka stolica za igranje?

Idemo, raskomotite se

Ja sam FORSAGE igračka stolica da vam ponudim najveću pogodnost praćenu nenadmašnim uživanjem u igrama. Zahvaljujući mnogim različitim podešavanjima u kombinaciji sa izdržljivim i ergonomski prihvatljivim materijalima, mogu vam ponuditi vrhunsku podršku u borbi. 4D podešavanje naslona za laktove na podešenu visinu, ugao i idealan položaj za vaše ruke je prijatna promena u odnosu na obične stolice.

Tačno po vašem ukusu

Uživajte u izvanrednoj udobnosti zahvaljujući okviru sedišta od čvrstog čelika i tapaciranog udobnom i izdržljivom PU kožom. Da bi izbegli bolove u telu, moja oblikovana podloga od pene prevazilazi sva očekivanja. Visinu sedišta možete podesiti po svom najboljem ukusu. Opseg podešavanja od 52 do 58 cm omogućava svakome da se osloni na mene. Naslon se može podesiti pod bilo kojim uglom između 90 i 180 stepeni, što vam skoro omogućava da svoju stolicu pretvorite u krevet.  Takođe, napravljen sam imajući na umu propustljivost. Moja koža je prekrivena otvorima kako bih pružila još više udobnosti tokom dugog sedenja.

Ljuljačka stolica za igranje?

Dobro znamo da gledanje filmova na računaru postaje sve češća zabava. Zato imam mehanizam za ljuljanje koji vam omogućava da se zaljuljate do 15 stepeni unazad. Za besprekornu udobnost, na mojoj strukturi su lumbalni naslon i naslon za glavu sa podesivim položajem pomoću elastičnih traka.
YGC 200BK

Specifikacije:

Materijali PU koža otporna na grebanje
Punjenje pena oblikovana hladnim postupkom
Mehanizam Butterfly
Naslon za ruke 4D podešavanje
Gasni amortizer Klasa 4
Materijal osnove nylon
Veličina točkića 65 mm
Materijal točkića najlonsko jezgro presvućeno s mekim poliuretanom
Podešavanje naslona za leđa 90°- 180° (90° - 105°)
Visina sedišta od 52 do 58 cm
Dimenzije sedišta 40 x 51 cm
Kapacitet opterećenja 150kgs

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi