menu
YGC 110GD ONYX

Ergonomska gejming stolica ONYX

  1. Punjenje od oblikovane pene i izdržljive PU kože
  2. Moderni dizajn sa tkanim uzorcima
  3. Metalni okvir i baza stolice

Ergonomska gejming stolica ONYX


Ergonomska gejming stolica ONYX predstavlja novi nivo udobnosti tokom igranja! Napravljena od oblikovane pene i visokokvalitetne PU kože, pruža savršenu podršku tokom dugih sesija igranja ili rada. Njen moderni tkanac uzorak daje jedinstven i stilizovan izgled vašoj gejming zoni. Zahvaljujući odvojivim jastučićima za podršku leđima i vratu, vaša udobnost postaje prioritet.

Gejming stolica ONYX opremljena je 3D-podesivim naslonima za ruke, omogućavajući jednostavno podešavanje visine, ugla i udaljenosti od stola da odgovara vašim individualnim potrebama. Zahvaljujući ovoj mogućnosti, možete u potpunosti optimizovati ergonomiju i udobnost za vaše ruke i zapešća bez kompromisa.

ONYX se proizvodi sa velikim naglaskom na preciznost i kvalitet, a zahvaljujući svom metalnom okviru i bazi, sinonim je za izdržljivost i dugotrajnost. Visoki proizvodni standardi oblikovane pene i PU kože garantuju ne samo udobnost, već i jednostavno održavanje i dugoročnu upotrebu.

Sa mogućnošću nagiba do 155 stepeni, stolica ONYX pruža maksimalnu fleksibilnost i udobnost za svakog igrača. Odnosivi jastučići za podršku leđima i vratu obezbeđuju individualnu udobnost prema vašim preferencijama.

 

YGC 110GD ONYX

Specifikacija:

Materijali: PU kožna presvlaka, bočni delovi naslona za leđa napravljeni od suede tkanine
Punjenje Hladno oblikovana pena
Mehanički sistem: Poluga (leptir)
Naslon za ruke: 3D podešavanje
Gasni mehanizam: Klasa 4
Materijal baze: Metalne legure
Veličina točkića 60 mm
Materijal točkića: Najlon jezgro prekriveno tankim slojem poliuretana
Podešavanje naslona: 90° - 155°
Visina sedišta: od 47 do 56cm
Nosivost 130 kg
Težina stolice: 21 kg

Preuzmi

Images Preuzmi