menu
YGC 300RGB

Stolica za igrače STARDUST

  1. RGB osvetljenje sa daljinskim upravljačem
  2. Izdržljiva PU koža i punjenje penom koja je kalupljena hladnim postupkom
  3. Čvrst metalni ram i stabilna osnova od 5 -zvezda

Snažno RGB pozadinsko osvetljenje podesivo daljinskim upravljačem

STARDUST nudi mnoštvo režima osvetljenja u boji uključujući 12 osnovnih, pojedinačnih boja. Možete kreirati savršenu atmosferu igranja ili usaglasiti osvetljenje stolice s vašim igračkim priborima. Svi režimi rada uključujući brzina, pauziranje i intenzitet, mogu da se podešavaju i kontrolišu pomoću isporučenog daljinskog upravljača.
Další
Zpět
Snažno RGB pozadinsko osvetljenje podesivo daljinskim upravljačem

Robustan dizajn sa različitim postavkama

Stolica za igrače STARDUST vam obezbeđuje vrhunsku udobnost i iskustvo igranja. Zahvaljujući mnogim različitim podešavanjima, kombinacijama različitih materijala i ergonomičnom dizajnu uživaćete u bezgraničnim i udobnim sesijama igranja.
Další
Zpět
Robustan dizajn sa različitim postavkama

Ja sam pre odeća nego stolica

Zadnji naslon može da se pozicionira u bilo kom uglu od 90 do 150 stepeni, što vam omogućava da odaberete optimalan položaj za igranje, učenje ili relaksiranje.
Další
Zpět
Ja sam pre odeća nego stolica

Kralju je potreban presto

Visinu sedišta možete lako podešavati od 44 do 51 cm i mehanizam za ljuljanje vam omogućava da se zavalite unazad za 15 stepeni. Dodatna udobnost i optimalan položaj tela su osigurani lumbarnim podmetačem i jastukom za naslon za glavu.
Další
Zpět
Kralju je potreban presto

Izdržljiva PU koža i punjenje penom koja je kalupljena hladnim postupkom

Ram stolice je napravljen od snažnog čelika i tapaciran je s udobnom hladnom penom koja diše i obezbeđuje izuzetnu udobnost, mogućnost disanja i izdržljivost oblika.
Další
Zpět
Izdržljiva PU koža i punjenje penom koja je kalupljena hladnim postupkom

Pružiću vam savršenu atmosferu

Iako se igranje odvija na vašem ekranu, rezultati se određuju u vašoj igraonici. Moje pozadinsko osvetljenje će vas toliko uključiti u akciju da ćete se naći u samom vrhu. Pomoću daljinskog upravljača možete lako podesiti jedan od mojih mnoštva režima svetlih boja ili brzinu i intenzitet da uskladi atmosferu vaše kontrolne sobe sa situacijom na bojnom polju. Nudim zaista mnogo boja, uključujući 12 osnovnih, tako da možete lako da podesite čak i u radnom režimu. A kada vam je dosta blještavila, uvek možete da me isključite.

Ja sam pre odeća nego stolica

Nudim vam toliko opcija da me ergonomski prilagodite da se zapravo više osećam kao borbeni egzoskelet. Ja ću ojačati vaše telo, dajući mu podršku svojom strukturom i penom gde god je potrebno, a dajući vam apsolutnu slobodu. Mogu se pohvaliti lumbalnom potporom i naslonom za glavu koji možete lako podesiti pomoću elastičnih traka i naslona koji se naginje čiji raspon nagiba se može izabrati od 90 do 150 stepeni. Moji tapacirani nasloni za ruke su šlag na torti, omogućavajući vam da prilagodite visinu, dužinu, kao i horizontalni ugao, tako da će vaša ramena, laktovi i šake i dalje biti pripijeni kao buba u tepihu nakon teške borbe. 

Imam džinovsku snagu, ali finoću miša

Mogu se pohvaliti čvrstom čeličnom konstrukcijom nosivosti do 150 kg, međutim, zahvaljujući poliuretanskom presvučenom najlonskim točkićima od 60 mm, gazim gotovo nečujno. Pomenuti točkići će bezbedno preneti moju težinu na skoro svaku podlogu, tako da nema potrebe da brinete da bi vaš pod mogao da postane jezivo obeležje vođenih bitaka. Pored toga, obilujem sistemom za podizanje pomoću gasa sa sigurnosnom klasom 4, tako da mogu da vam pružim divan izgled čak i dok ste u punom pakovanju. Međutim, ne morate da vučete mobilnu elektranu na bojište sa sobom - moje osvetljenje se napaja preko USB-a, bilo da je u pitanju standardni USB adapter ili možda eksterna baterija. Izbor je samo na vama. Možete odabrati izvor odvojeno.
YGC 300RGB

Specifikacije:

Ulazna snaga USB 5V DC / 2,1A
Materijali PU koža otporna na grebanje
Punjenje pena oblikovana hladnim postupkom
Mehanizam Butterfly
Naslon za ruke 3D podešavanje
Gasni amortizer Klasa 4
Materijal osnove nylon
Veličina točkića 60 mm
Materijal točkića najlonsko jezgro presvućeno s mekim poliuretanom
Podešavanje naslona za leđa 90°- 150° (90° - 105°)
Visina sedišta od 44 do 51 cm
Kapacitet opterećenja 120 kg

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi