menu
YSM F10

Putni stativ za kamere

  1. Univerzalni navoj 1/4"
  2. Držač za mobilni telefon
  3. Mala težina i lagan sastav

Putni stativ za kamere


Putni stativ za fotoaparate sa univerzalnim navojem od 1/4" i držačem za mobilni telefon idealan za početnike entuzijaste fotografije. Promenljiva podešavanja pravca i visine omogućavaju lako i stabilno podešavanje kompozicije. Mala konstrukcijska težina i jednostavna podrška za kompoziciju, koja vodi stativ direktno na teren.

Univerzalni navoj od 1/4" za jednostavno povezivanje i kompatibilnost sa širokim spektrom kamera i opreme.
Paket uključuje držač za mobilni telefon, koji jekompatibilan sa navojem od 1/4"". Tako da možete koristiti tehničke veštine svog telefona direktno na terenu. Ugrađeni nivo balončića obezbeđuje da stativ uvek bude
čvrsto izbalansiran, a samim tim omogućava precizno i stabilno gađanje.

Jedinstvena 3-smerna funkcija snimanja glavom pruža fleksibilnost za prenos uživo i snimanje događaja iz različitih perspektiva. Sa visinom podizanja do 1510 mm (sa podignutim središnjim stubom) i savijenom visinom od 520 mm, postizanje idealne visine je lak. Ova varijabilnost omogućava da se visina i sastav lako podese po potrebi.

Stativ je konstruisan prečnika 21 mm i iako je težak samo 0,9 kg, sposoban je da izdrži kameru sa maksimalnim opterećenjem od 2 kg. Praktična putna torbica je uključena u paket.

 

YSM F10

Specificatio:

Prečnik 21 mm 
Maksimalna visina: 1510 mm (podizanje srednjeg stuba)
Maksimalna visina: 1190 (bez podizanja centralne kolone)
Visina sklopljenog: 520 mm 
Maksimalno opterećenje:  2 kg
Težina: 0,9kg

Preuzmi

Images Preuzmi