menu
YTC 014

M.2 NVMe SSD kućište

  1. Plug & play
  2. Visoke brzine
  3. Dizajn bez alata

Brzina mu je ime

NVMe SSD -ovi su doneli neviđenu brzinu našim prenosnim računarima i računarima. Reakcije, čuvanje i čitanje fleške. Ali zašto ove prednosti ne iskoristiti i u spoljnom rešenju? Odbacite stari flešku i doživite evoluciju u svom radu zahvaljujući ultrabrzoj spoljnoj kutiji. U kućištu mi je USB-C gen. 2, koji obećava brzine prenosa podataka do 10Gbps. Sa moćnim NVMe diskom, vaš tok rada se menja jednom zauvek.

Korisnik je šef

Koji god NVMe drajve koristite (2280, 2260, 2242, 2230), lako se nosim s tim. Osim toga, još uvek mogu da održim nisku temperaturu zahvaljujući ekstrudiranom aluminijumskom rebru, koji efikasno odvodi preostalu toplotu sa SSD -a. Ovo će vašem drajvu garantovati dug životni vek i uvek najveće moguće performanse pri prenosu podataka.

Samo se povežite

To je potpuno tačno. To je sve što morate da uradite da biste priključili svoj NVMe drajv. Instalirate ga u moje kućište bez ikakvih alata, jednostavno kliknete na njega, povežete ga preko USB-C kabla, koji je deo pakovanja, i možete da radite srećno. Zahvaljujući funkciji Plug & Play, ne treba vam dodatni softver, pa vas ništa ne sprečava da se brzo povežete i automatski instalirate uređaj.
YTC 014

Specifikacije:

Materijal Aluminijum
Dužina kabla 30 cm
Dimenzije 110x39.8x16.6mm
Težina 35 g
Zahtevi sistema Port USB C
  Windows 7/8/10
  Mac OS X

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi