menu
YHP 505BK

Žičane USB-C slušalice

  1. Stručno podešena audio reprodukcija
  2. Minimalistički dizajn i lagano telo
  3. In-Line kontroler i integrisani mikrofon

Žičane USB-C slušalice

 
Ako ste u potrazi za audio rešenjem bez problema za svoj telefon samo sa USB-C portom, YHP 505 žičane USB-C slušalice su odličan izbor. Ove slušalice nude besprekornu kompatibilnost sa Samsung i Google telefonima, kao i sa drugim vrhunskim brendovima koji podržavaju USB-C audio izlaz

YHP 505 slušalice imaju minimalistički dizajn koji daje prioritet i stilu i funkcionalnosti. Sa svojim ultra laganim kućištem, pružaju udobno pristajanje tokom dužeg perioda upotrebe. Elegantan i nenametljiv dizajn osigurava da će ove slušalice upotpuniti bilo koju odeću ili okruženje, bilo da ih koristite tokom vežbanja, putovanja na posao ili opuštanja kod kuće.

Opremljene robusnim in-line kontrolerom, YHP 505 slušalice nude laku kontrolu nad vašim audio doživljajem. Kontroler vam omogućava da podesite jačinu zvuka, reprodukujete/pauzirate muziku i preskačete numere samo jednim pritiskom na dugme. Pored toga, integrisani mikrofon vam omogućava da primate hands-free pozive bez potrebe da posežete za telefonom. Ova zgodna funkcija osigurava da možete ostati povezani dok ste u pokretu, održavajući komunikaciju efikasnom i neprekidnom.

Jedna značajna prednost žičanih slušalica kao što je YHP 505 je njihova sposobnost da isporuče zvuk sa nultim kašnjenjem. Za razliku od bežičnih slušalica kod kojih može doći do malog kašnjenja, žičane slušalice obezbeđuju da su sadržaj na ekranu vašeg telefona i prateći zvuk uvek savršeno sinhronizovani. Bez obzira da li gledate video zapise, igrate igrice ili uživate u omiljenoj muzici, YHP 505 slušalice garantuju impresivno i besprekorno audio iskustvo.
YHP 505BK

specifikacija:

Drajver 10 mm
Impedencija 16 Ohm
Osetljivost 95dB+/-3dB
Frekvencijski opseg 20 Hz - 20 kHz
Tip mikrofona Omni-directional
Mic. Osetljivost -45±3dB
Mic. Izlazna impedansa:  2,2 KΩ
Nazivna snaga 3 mW
Maks. Snaga: 5 mW
Kabl 1.2m

 

Preuzmi

Images Preuzmi