menu
YHP 21BT BK

ANC Bluetooth slušalice VIBE

  1. Vrhunska ANC tehnologija
  2. Transparentan mod
  3. Dugotrajna baterija

ANC Bluetooth slušalice VIBE
 

Doživite vrhunsko iskustvo poništavanja buke sa našim VIBE slušalicama. Sa izvanrednom dubinom ANC-a, ove slušalice bez napora eliminišu ometajuću buku u javnom prevozu, kancelarijama ili užurbanosti svakodnevnog života, omogućavajući vam da ostanete fokusirani ili da se opustite slušajući svoje omiljene liste pesama.Zahvaljujući režimu transparentnosti, ostaćete povezani sa okruženjem bez skidanja slušalica. Naš režim transparentnosti vam omogućava da se prilagodite svom okruženju dok uživate u muzici, osiguravajući da nikada ne propustite ritam onoga što se dešava oko vas.

Poboljšajte svoje sesije igranja pomoću našeg režima igre sa slušalicama, postižući ultra-nisko kašnjenje od samo 30-40 ms. Doživite sinhronizovani zvuk i vizuelne prikaze dok precizno određujete pozicije svojih protivnika. Uparite ga sa spoljnim mikrofonom za vrhunsku prednost igranja. Čak i kada vam se baterija isprazni, ostanite povezani pomoću našeg AUKS audio kabla. Povežite se sa računarom ili bilo kojim uređajem pomoću audio priključka od 3,5 mm, obezbeđujući besprekorno uživanje u zvuku.

Uronite u vibracije bežične audio zemlje čuda zahvaljujući pouzdanom i stabilnom Bluetooth 5.3 prenosu. Opremljene drajverom od 40 mm i dijafragmom od polimernog kompozita, ove slušalice pružaju moćne performanse, verno reprodukujući složene audio detalje, kristalno čiste visoke tonove i jak bas. Naše slušalice imaju moćnu bateriju od 1000 mAh, koja obezbeđuje do 120 sati reprodukcije bez ANC-a i 80 sati sa aktiviranim ANC-om. Pored toga, uživajte u laganom dizajnu mosta za glavu koji obezbeđuje sigurno držanje i udobno prianjanje. Recite zbogom nelagodnosti i pritisku u ušima jer naši ultra-mekani jastučići za uši od memorijske pene nude vrhunsko iskustvo i udobnost.

Teleskopski glavni most i rotirajući dizajn omogućavaju fino podešavanje, obezbeđujući personalizovano i udobno pristajanje za svakog korisnika. Upoznajte naše nove ANC slušalice, gde se savršeno poništavanje buke, raznovrsna funkcionalnost i superiorna udobnost kombinuju da redefinišu vaše iskustvo slušanja.
 
YHP 21BT BK

Specifikacija:

Bluetooth V5.3
Bluetooth profili: profil a2dp\avctp\avdtp\avrcp\hfp\spp\smp\att\gap\gatt\rfcomm\sdp\l2cap
ANC dubina:  42dB
Domet prenosa: ≥10m
Frekvencijski opseg: 2,402 - 2,480GHz
Maksimalna snaga prijenosnika na 2,4GHz - 2,4835GHz: 5mW
Napon punjenja:  5V DC (USB C)
Struja punjenja: 500mA
Kapacitet baterije: 1000mAh
Vreme pripravnosti:  800h
Vreme reprodukcije ANC muzike: 75-80h
Vreme razgovora: 90h
Vreme reprodukcije BT muzike: 100h
Vreme punjenja: 2,5h
Jedinice zvučnika: 40 mm/16Ω
Osetljivost 127±2dB
Osetljivost mikrofona: -42±3dB
ANC osetljivost mikrofona: -32±2db
Težina 280g

Preuzmi

Images Preuzmi