menu
YKM 2007CS

Set bežične tastature i miš

  1. Tih i moderan bežični kombo od 2,4G 
  2. Tastature pune veliine s preciznim tasterima
  3. Miš niskog profila s rezolucijom od 1600 DPI

Tastatura i miš u jednom setu

Tražite idealan kombinovani set za vaš računar? Upoznajte YKM 2007 bežični set u lepom dizajnu iz YENKEE-a. Sastojim se od dva dela - tastature i miša koji komuniciraju sa vašim računarom preko jednog USB konektora. Zahvaljujući bežičnom predajniku od 2,4 GHz, prenos je obezbeđen u dometu do 10m. U paketu ćete naći i smanjenje na USB-C da biste me povezali sa modernim prenosivim računarima. 

Elegancija sa primesama crne i sive

Biću vaše pouzdano rešenje za kućnu i kancelarijsku zabavu. Moje tanko i elegantno telo je napravljeno od vrhunskih materijala. Moji tasteri su smešteni na superiornim prekidačima za smicanje za praktično kucanje, izvrsni u trenutnom odzivu na pritisak. Povrh toga, veoma sam tih i neću smetati vašem komšiluku.

Ergonomičan miš

Zahvaljujući svom ergonomskom obliku i površini prijatnoj na dodir, idealan sam izbor kako za kancelariju tako i za domaćinstvo. Povrh toga, pogodan sam i za dešnjake i za levoruke. Moja osetljivost se može podesiti na 1600 DPI, što je optimalna brzina za rad sa dokumentima. Sve ovo je poboljšano time što sam upakovan u dizajnerski kaput i tako postao ukras na vašoj radnoj površini.

Multimedijalna tastatura

Set takođe uključuje tastaturu pune veličine sa preciznim pritiskom na tastere. Multimedijalni tasteri zajedno sa numeričkim blokom omogućavaju vam da pokrenete i kontrolišete neke od najčešće korišćenih aplikacija samo jednim pritiskom na taster. Samo moja mala težina i bežična tehnologija me čine pogodnim za korišćenje sa malim notebook računarima, gde je kucanje dužih tekstova često velika muka.
YKM 2007CS

Specifikacije:

Radni napon miša 1,5V/10 mA (1 x AA alkalna baterija)
Radni napon tastature 1,5V/5 mA (2 x AAA alkalna baterija)
Bežična frekvencija 2408Mhz-2474Mhz
Operativni kanali 34 automatsko preskakanje
Rastojanje prenosa do 10m
Veličina tastature 440 x 135 x 23 mm
Veličina miša 108 x 61 x 30 mm
Zahtevi sistema USB priključak
  Windows 7/8/10
  Mac OS X

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi