menu
YKB 3150

RGB Tastatura za igranje BRUTUS

  1. Multimedijska dugmad
  2. Robusna konstrukcija
  3. Podesivo RGB pozadinsko osvetljenje

Očarani na nekoliko načina

Što više boja, više igranja, kažeš? Onda će ti se svideti moja aura. Krasi me zdepasta membranska tastatura za igre sa punim RGB pozadinskim osvetljenjem, a prilagodljiva RGB traka se proteže duž mog perimetra. Ukratko, trudim se da učinim sve što mogu da stvorim najbolju moguću atmosferu za igranje.

Originalnost u kombinaciji sa praktičnošću

Izgled je važan, ali i dalje ne bi bilo isto bez lepog enterijera. Srećan sam što mogu da se pohvalim da je moje telo potpuno plastično. A sa tim dolazi i izvesna lakoća. Pored toga, moj ergonomski naslon za ruke značajno smanjuje zamor zglobova kada igrate duže vreme ili radite bez pauza, tako da ćete zaista uživati u mom društvu.

Igre bez ograničenja

Kad igraš, igraš. Ne želiš da te bilo šta sputava. Zato imam ugrađeni režim igre koji zaključava Windows taster. Zahvaljujući prisustvu multimedijalnih tastera, najčešće korišćenim funkcijama računara može se upravljati samo jednim pritiskom, a 26 anti-ghost tastera može se pritisnuti istovremeno bez ikakvih smetnji. Ukratko, sve za vaše maksimalno uživanje u igrici.
YKB 3150

Specifikacije:

Nominalni ulaz 5V DC / 300 mA
Vek trajanja 10 miliona udaraca
Boja pozadinskog osvetljaja Puna RGB
Dužina kabla 1,6 m
Dimenazije 446x195x35 mm
Težina 780 g
Zahtevi sistema USB priključak
  Windows 7/8/10
  Linux
  Mac OS X

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi