menu
YBB 1504

Gejmerski ranac 15.6" TROOPER

  1. Maksimalna zaštita i veliki kapacitet
  2. Pregrade i džepovi za gejmersku opremu
  3. Lak pristup i efikasna organizacija

Gejmerski ranac 15.6" TROOPER


Torba za notebook računare i ličnu elektroniku
Udoban i prozračan materijal
Mrežasti bočni džepovi
Velika unutrašnja zapremina
Štiti vašu elektroniku u svim vremenskim uslovima
 

PROSTRANI RANAC NE SAMO ZA GEJMERE


Prava oprema čini pobednika. Idite na e-sportski meč, zabavu sa prijateljima, kafić ili se opustite u vikendici. Ne morate da brinete o svojoj elektronici i dodacima. Udobna torba za igre TROOPER YBB 1504 kompanije YENKEE odgovara laptopu do 15,6"", slušalicama, tastaturi na dodir, gamepada, miša, pametnom telefonu i drugim uređajima koji su vam potrebni. Sve je sigurno zaštićeno od oštećenja.
 

VENTILACIJA NA PRAVIM TAČKAMA


Kada žurite na važan sastanak u letnjim mesecima, cenićete prozračni materijal TROOPER YENKEE YBB 1504, koji omogućava efikasnu cirkulaciju vazduha. Ovo sprečava stvaranje nepotrebne vlage kada se nosi po toplom vremenu. Osećate se udobnije i vaša lična elektronika je bolje zaštićena od teških uslova. Ne samo na vrućini, obradovaće vas bočni mrežasti džepovi za napitke, u koje može da stane i sportska flaša i futrola za naočare.
 

DIZAJN VIŠEG NIVOA


Torba za igre TROOPER YENKEE YBB 1504 impresionira vas svojim pametnim crnim dizajnom koji se uklapa u udobnu odeću za gejmersku zabavu, školu ili poslovni sastanak, gde dobija profesionalan izgled u kombinaciji sa svečanom odećom. Ne morate da brinete o svom laptopu ili svom ličnom stilu. Praktičnost pregrada za odlaganje i dvostrani patent zatvarači omogućavaju brzo vađenje neophodne opreme. Zahvaljujući praktičnim džepovima, uvek ćete znati gde šta imate bez stresa.

 

YBB 1504

Specifikaciju:

Težina: 0,6 kg
Dimenzije: 46 x 30 x 15 cm
Boja: crna / narandžasta
Zapremina: 20L
Pogodno za notebook: do 15,6"
Glavni materijal: 1680D poliester
Postava: poliester

Preuzmi

Images Preuzmi