menu
YAC G38

USB C & USB A zidni punjač 20V

  1. Kompaktna veličina
  2. Univerzalna upotreba
  3. Inovativna GaN tehnologija

Nova era brzog punjenja

GaN VOLT punjač nudi visoke performanse, kompaktne dimenzije i univerzalnu upotrebu. Brzo i bezbedno punjenje mobilnih uređaja obezbeđuju dva USB C izlazna konektora sa maksimalnom snagom od 35V i podrškom za protokole punjenja KC 4.0+, PD 3.0, AFC, FCP i druge.
Další
Zpět
Nova era brzog punjenja

Sigurno i brzo

Oslonite se na sigurno i brzo punjenje zahvaljujući podršci protokola punjenja:
Apple 2.4A,
USB Power Delivery 3.0
Quick Charge 2.0/3.0/4.0+
HUAWEI FCP/SCP
SANSUNG AFC
Další
Zpět
Sigurno i brzo

Niska težina i kompaktna veličina

Zahvaljujući dizajnu lake težine i kompaktne veličine, punjač je pogodan za putovanja ili za upotrebu kao rezervni punjač.
Další
Zpět
Niska težina i kompaktna veličina

Maksimalna bezbednost

Za maksimalnu vašu bezbednost kao i bezbednost vaše uređaja, punjač ima višestruke zaštite od prekomernog napona, preopterećenja, spaljivanja i kratkog spajanja.
Další
Zpět
Maksimalna bezbednost

Univerzalni punjač

Više vam nisu potrebni različiti punjači za različite uređaje. VOLT univerzalni punjač je pogodan za većinu mobilnih uređaja kao što su telefoni, tableti i drugi elektronski dodaci.
Další
Zpět
Univerzalni punjač

Punjač USB-C/USB-A IENKEE IAC G38 VOLT

Izlazna snaga 20 V za USB-C i 18 V za USB-A
Inovativna GaN tehnologija
Kompaktne dimenzije
Kada uređaj počne da gubi struju, nema vremena za paniku
Da li treba da radite, slušate omiljeni podkast ili surfujete internetom? Možete se osloniti na moćni IENKEE IAC G38 VOLT mrežni punjač sa dva USB konektora (USB-C i USB-A), koji omogućava stabilno i brzo punjenje sa snagom od 20V za USB-C i 18V za USB-A. Možete puniti dva uređaja istovremeno sa snagom od 15 V. Možete puniti Android mobilni telefon, iPhone, iPad, notebook, tablet, slušalice, pover bank i druge uređaje.

Bezbednije punjenje zahvaljujući inteligentnom čipu

U trenutku kada povežete svoj uređaj sa IENKEE IAC G38 VOLT punjačem, inteligentni čip procenjuje izlaznu snagu i brzinu punjenja i osigurava da nema opasnog preopterećenja, prenapona ili kratkog spoja. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Gallium Nitride, bilo je moguće napraviti punjač sa kućištem do 30% manjim od standardnih punjača uporedivih performansi. Tako da ga možete udobno odložiti u džep, staviti u futrolu za laptop ili tablet ili u žensku torbu. Uvek će vam biti pri ruci, bilo da ste u školi, na poslu ili u pokretu."

Univerzalni dvostrani USB-C konektor

IENKEE IAC G38 VOLT univerzalni mrežni punjač obezbeđuje bezbedno brzo punjenje kompatibilno sa Apple 2.4A, KC 2.0, KC 3.0, PD 3.0, Samsung AFC i Huavei FCP/SCP protokolima. Da biste povezali punjenje, možete koristiti USB-C konektor, koji je veoma univerzalan, ili klasični USB-A. Kompaktan i moderan dizajn sa IENKEE logom biće simbol pune baterije za vaš omiljeni uređaj. Zahvaljujući malim dimenzijama, možete ga koristiti u pokretu ili kao rezervni punjač.

 

YAC G38

Specifikacija:

Identifikator modela: YAC G38
Ulazni napon: AC 100–240 V
Ulazna frekvencija: 50/60 Hz
Izlazni napon:  DC max. 12,0 V
Izlazna struja: 3,0 A
Izlazna snaga:   20,0W
Izlazna snaga USB A + USB C:  15,0W
Prosečna aktivna efikasnost: 87,08 %
Efikasnost pri malom opterećenju (10%):  80,11 %
Potrošnja energije bez opterećenja: 0,024 W
Dimenzije: 32x35x32mm
Težina:  44g
Materijal: Polykarbonát

 

Preuzmi

Images Preuzmi