menu
YSP 3010BK

Prenosiv Bluetooth zvučnik

  1. Bluetooth 5.0
  2. Odličan zvuk

Zvuk koji ćete voleti

Pitate se kako da spasite žurku koja zamire? Nema ništa lakše! Sve što treba da uradite je da posegnete za mnom, priključite svoj mp3 plejer, mobilni telefon ili tablet i pustite muziku koju volite. Zahvaljujući najnovijoj Bluetooth 5.0 tehnologiji, koja je kompatibilna i sa starijim verzijama, nudi bogat i jasan zvuk sa uravnoteženim basom i odličnim visokim tonima, garantovano će pokrenuti prijatelje koji se dosađuju.

Impresioniraću snagom

Zahvaljujući True Wireless Stereo (TWS) tehnologiji, mogu da povežem dva QBRICK zvučnika zajedno, tako da mogu da iskoristim do 40 vati snage! Videćete da će zabava dobiti drugu dimenziju i da će je komšije dugo pamtiti! Takođe zato što, zahvaljujući punjivoj bateriji od 2.400 mAh, mogu da se zabavljam sa vama do 10 sati uzastopno! Vidite da li možete da me ispratite :-).

Sviraću ti kod kuće i na otvorenome

Pošto su programeri računali na to da me nećete poštedeti i povesti me na izlete u planine, napravljen sam od veoma izdržljivih materijala. Ovo me čini sposobnim da izdržim grublje postupanje, uključujući padove na tvrdu zemlju, tako da ne morate da brinete da ću vam pokvariti zabavu. Osim toga, sa svojim atraktivnim i bezvremenskim dizajnom, ja ću biti jedna od zvezda vaše proslave. Tako da sam savršen partner za vaše aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom, gde god da se nalazite. Takođe imam ugrađen snažan i praktičan držač, tako da me možete udobno okačiti za pojas.
YSP 3010BK

Specifikacije:

Bluetooth verzija 5.0
Rastojanje prenosa do 15m
Izlazna snaga 20W
Drajver jedinica φ 46 mm
Frekventni odziv 60Hz-18kHz
Koeficijent signal-šum ≥80dB
Maksimalna snaga predajnika 80mW na 2,4 GHz - 2,4835 GHz
Tip baterije Lithium-ion 2400mAh
Ulazna snaga DC 5V/1A (TYPE C)
AUX 3,5mm utikač
Vreme reprodukcije 8-10h
Dimenzije 190x50x65mm
Težina 455 g

Preuzmi

Declaration of Conformity Preuzmi
Manual Preuzmi
Images Preuzmi