menu
YSN 310

RGB postolje za hlađenje laptopa

  1. 10 režima RGB pozadinskog osvetljaja
  2. Kontrolni panel sa LCD displejem
  3. Podesiva brzina ventilatora i ugao postolja

Borac protiv visokih temperatura

Opremljen sam sa dva ventilatora od 115 mm da obezbedim značajan protok vazduha. Vaš notebook računar će vam se zaista odužiti. Ne samo da ćete dugoročno moći da radite pod velikim napadom, već ćete posebno produžiti njegov životni vek. Sve ovo je takođe kombinovano sa minimalnim nivoom buke i jednostavno podesivom brzinom ventilatora pomoću kontrole na prednjoj ploči.

Stabilnost i udobnost u jednom telu

Desnih osam pozicija za podešavanje visine postolja. Na ovaj način možete podesiti savršen ugao za gledanje filmova, posao ili igranje igara baš po svom ukusu. Tako će se vaš tok posla prebaciti na drugi nivo, dajući konačno olakšanje vašoj kičmi. Moju stabilnost garantuju četiri gumene nožice protiv klizanja za držanje postolja sa vašim notebook-om na bilo kojoj površini.

Funkcionalni dizajn sa LED pozadinskim osvetljenjem

Izgled rashladnog postolja je jednako važan kao i spoljašnjost vašeg prenosnog računara. Kako će ove dve stavke najveći deo vremena biti međusobno povezane, izrada je rađena s uzimajući u obzir sve. Elegantna crna boja je fer ulog. LED osvetljenje podesivo u deset režima je karakteristika koja će vam se svideti. Atmosfera će postati znatno gusta tokom upotrebe. A pomenutu funkciju podržavaju još dve USB utičnice koje možete koristiti po svom ukusu.
YSN 310

Specifikacije:

Radni napon DC 5V / 1A
Podesiv ugao do 45°
Brzina ventilatora 1200±10% o/min
Prečnik ventilatora 115 mm
Protok vazduha 72 CFMM
Buka 17-20 dBA
Dužina kabla 60 cm (uključen)
Pogodno za laptop veličine do 15,6"
Ukupne dimenzije 410 x 280 x 34 mm
Težina 975 g

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi