menu
YPT 01

Električni precizni odvijač s nastavcima

  1. Bezbroj nastavaka za specifične aplikacije
  2. Vrhunska obrada metala
  3. Pametan kompaktan dizajn

Električni precizni odvijač s nastavcima
 

Bilo da je u pitanju vaš telefon, kamera, daljinski upravljač, laptop ili drugi uređaji, ACCURA Pro+ električni odvijač čini servisiranje vašeg uređaja lakim.

Komplet nudi 48 različitih nastavaka, od standardnih u obliku krsta i nastavaka sa prorezima do veoma retkih i specifičnih nastavaka. U kompletu su i precizne pincete i mala metalna dvostrana poluga, na primer za otvaranje notebook računara.

Baterija nudi do 180 minuta neprekidne upotrebe, tako da ne morate da brinete da će odvijač ostati bez struje tokom održavanja. Iz potpuno ispražnjenog stanja, zatim se puni do kraja za 60 minuta zahvaljujući brzom punjenju od 2A.

Vrhunska obrada metala kompleta sprečava savijanje ili degradaciju nastavaka, a istovremeno ga čini otpornijim na ispadanje. Integrisani displej direktno u odvijaču pokazuje vam preostalo punjenje baterije i takođe pokazuje smer rotacije odvijača.

Zahvaljujući prozorčiću u spoljnoj kutiji kompleta, napunjenost baterije se može pratiti čak i prilikom punjenja sklopljenog kompleta, tako da nema potrebe za punjenjem odvijača iz pakovanja.

 
YPT 01

Specifikace:

Materiál: hliník a další kovové slitiny
Nabíjecí napětí: DC 5V/2 A
Napětí baterie: DC 3,7 V
Kapacita baterie: 350 mAh
Kroutící moment:  0,3 Nm (elektrický), 3,5 Nm (manuální)
Otáčky:  170 ot./min
Rozměry šroubováku: 134,5 mm x 17 mm
Hmotnost šroubováku: 52 g
Hmotnost sady: 427 g

 

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi
Information Sheet /CZ/ Preuzmi