menu
YCU 501 BK

Namotani USB C kabl za sinhronizaciju i punjenje

  1. Bez zaplitanja
  2. Reverzibilni dizajn tipa C
  3. Aluminijumsko kućište i najlonski oplet

U kamionu i u torbici

Da li većinu vremena provodite na putu? Zato zapamtite, vaši pametni uređaji ne mogu bez napajanja. Zato ste dodali YENKEE YCU 501 kabl za punjenje za brzo i jednostavno punjenje navigacije, mobilnog telefona ili laptopa. Međutim, njegova najveća prednost je veličina od samo 40 cm, koja se može produžiti do 1,5 metara. Uklapa se u vaš ranac, tašnu ili putnički prostor tako da vam je uvek pri ruci.

Prenos podataka i punjenje u trenu

Sa YENKEE YCU 501 kablom upredenim u paru, možete prenositi podatke brzinom do 480 Mbps i puniti do 3A. Ovo nije dovoljno samo za punjenje manjih elektronskih uređaja, već zahvaljujući snazi od 60 W možete i brzo da dopunite svoj laptop. Kabl ima dvostruki USB Tipe-C konektor, tako da ga jednostavno povezujete sa uređajem i izvorom napajanja i ne morate da proučavate kako da podesite konektor.

Maksimalna zaštita za dug život

Sada ne morate da brinete o tome kako da uskladištite kabl da se ne ošteti. YENKEE YCU 501 upredeni kabl može da izdrži i najgrublje tretmane jer je zaštićen aluminijumskim omotačem i izdržljivom najlonskom pletenicom. Oni osiguravaju da nije samo jak i dugotrajan, već i fleksibilan tako da se nikada ne zapetlja. Pored toga, završni poklopci imaju povećanu mehaničku otpornost i na taj način su zaštićeni od loma.
YCU 501 BK

Specifikacije:

Brzina podataka do 480Mbps
Struja punjenja do 20V/3A
Napajanje do 60W
Konektor USB C / USB C 
Minimalna dužina 0,4 m
Maksimalna dužina 1,5 m

Preuzmi

Images Preuzmi