menu
YCU 500 BK

Namotani USB C kabl za sinhronizaciju i punjenje

  1. Bez zaplitanja
  2. Reverzibilan dizajn tipa-C
  3. Aluminijumsko kućište i najlonski oplet

Mala veličina, široka primena

Da li mnogo putujete i da li je mesto za volanom vaš drugi dom? Onda je potrebno da navigacija vašeg automobila, mobilni telefon ili Bluetooth zvučnik budu potpuno napunjeni. Zato spakujte YENKEE YCU 500 upreden kabl da brzo napunite svoje manje USB-C elektronske uređaje. Možete ga odložiti bilo gde, na primer u pretincu za rukavice vašeg suvozača, jer je to zgodan kabl dužine 40 cm koji se po potrebi može produžiti do 1,5 metara.

Prenesite brzo podatke i brzo napunite

Sa YENKEE YCU kablom upredenim u paru, možete prenositi podatke u jednom potezu brzinom do 480 Mbps. Ako želite da dodate muziku ili izgovorenu reč na svoj telefon, USB Tipe-C konektori to olakšavaju. Punjenje je takođe brzo zahvaljujući struji od 3 A, jednostavno povežite uređaj sa napajanjem koje je sada deo kontrolne table svakog automobila. 

Kvalitet koji traje

YENKEE YCU 500 upredeni kabl je napravljen da izdrži tretman koji ne dolazi sa rukavicama. Zbog toga je zaštićen visokokvalitetnim aluminijumskim omotačem i najlonskom pletenicom, dok izdržljiva plastična površina obezbeđuje izolaciju. Završni poklopci imaju povećanu mehaničku otpornost, tako da možete da ih povlačite i okrećete i ne samo da se neće oštetiti, već što je još važnije, nikada se neće zapetljati.
YCU 500 BK

Specifikacije:

Brzina podataka do 480Mbps
Struja punjenja do 5V/3A
Napajanje do 15W
Konektor USB A / USB C
Minimalna dužina 0,4 m 
Maksimalna dužina 1,5 m

Preuzmi

Images Preuzmi