menu
YCU 503 BK

Namotani Lightning kabl za sinhronizaciju i punjenje

  1. Bez zaplitanja
  2. MFi sertifikovan
  3. Aluminijumsko kućište i najlonski oplet

Neka vaš Apple bude pun energije

Da li posedujete elegantan Apple pametni uređaj i volite da putujete? Zato napunite i sa stilom i spakujte YENKEE YCU 503 Lightning kabl za svoja putovanja, koji nudi praktično i brzo punjenje svih elektronskih uređaja sa logotipom Apple. Njegova prednost je kompaktna veličina od 40 cm, koja se može produžiti do 1,5 metara, tako da stane u ranac ili torbu.

Prenesite podatke i punite brzo i pouzdano

YENKEE YCU 503 Lightning kabl za punjenje vam omogućava da prenosite podatke brzinom do 480 Mbps i punite do 3A, što je dovoljno za punjenje vašeg iPhone-a, iPad-a ili MacBook-a svakog dana. Poseduje USB tip-C konektor na jednom kraju i Lightning na drugom sa MFi sertifikatom. Stoga je kompatibilan sa svim Apple elektronskim uređajima i većinom navlaka i futrola dizajniranih za njih.

Kabl koji može da preživi skoro sve

YENKEE YCU 503 Lightning kabl za punjenje je napravljen da izdrži tempo vašeg života. Zbog toga je zaštićen visokokvalitetnim aluminijumskim omotačem i izdržljivom najlonskom pletenicom, koji obezbeđuju visoku fleksibilnost i dug radni vek. Možete ga baciti u ranac i otići na planinarenje i uvek ćete biti sigurni da se neće oštetiti. Pored toga, upreden dizajn osigurava da se nikada neće zapetljati ili napraviti čvorove.
YCU 503 BK

Specifikacije:

Brzina podataka do 480Mbps
Struja punjenja do 9V/3A
Napajanje do 27W
Konektor USB C / Lightning
Minimalna dužina 0,4 m
Maksimalna dužina 1,5 m

Preuzmi

Images Preuzmi