menu
YCU 502 BK

Namotani Lightning kabl za sinhronizaciju i punjenje

  1. Bez zaplitanja
  2. MFi sertifikovan
  3. Aluminijumsko kućište i najlonski oplet

Neka vaš Apple uvek bude pun energije

Da li volite da lutate Srbijom ili često idete u inostranstvo? Tada ćete morati da napunite svoje elegantne Apple uređaje. Zato ih napunite sa stilom i nabavite YENKEE YCU 502 Lightning kabl, koji nudi praktično punjenje elektronskih uređaja sa logotipom Apple. Dugačak je samo 40 cm i može se produžiti do 1,5 metara, tako da može da stane u ranac, tašnu ili putnički prostor.

Prenesite podatke i dopunite brzo i pouzdano

YENKEE YCU 502 Lightning kabl za punjenje vam omogućava prenos podataka brzinom do 480 Mbps i punjenje do 2,4 A, što je dovoljno za svakodnevno punjenje vašeg iPhone-a, iPad-a ili MacBook-a. Poseduje USB tip-A konektor na jednom kraju i MFi sertifikovan Lightning konektor na drugom. Stoga je kompatibilan sa svim Apple elektronskim uređajima i većinom navlaka i futrola dizajniranih za njih.

Uživajte u putovanju bez brige

YENKEE YCU 502 Lightning kabl za punjenje je napravljen da izdrži tempo vašeg života. Zbog toga je zaštićen aluminijumskim omotačem i najlonskom pletenicom, koji obezbeđuju visoku izdržljivost, fleksibilnost i dug životni vek. Možete ga baciti u ranac i otići na planinarenje i uvek ćete biti sigurni da se neće oštetiti. Osim toga, spiralni zavoj osigurava da se nikada neće zapetljati ili napraviti čvorove.
YCU 502 BK

Specifikacije:

Brzina podataka do 480Mbps
Struja punjenja do 5V/2,4A
Napajanje do 12W
Konektor USB A / Lightning
Minimalna dužina 0,4 m
Maksimalna dužina 1,5 m

Preuzmi

Images Preuzmi