menu
YAC G45

USB C zidni punjač 45V

  1. Kompaktna veličina
  2. Univerzalna upotreba
  3. Inovativna GaN tehnologija

Nova era brzog punjenja

GaN VOLT punjač nudi visoke performanse, kompaktne dimenzije i univerzalnu upotrebu. Brzo i bezbedno punjenje mobilnih uređaja obezbeđuju dva USB C izlazna konektora sa maksimalnom snagom od 45V i podrškom za protokole punjenja KC 4.0+, PD 3.0, AFC, FCP i druge.
Další
Zpět
Nova era brzog punjenja

Sigurno i brzo

Oslonite se na sigurno i brzo punjenje zahvaljujući podršci protokola punjenja:
Apple 2.4A,
USB Power Delivery 3.0
Quick Charge 2.0/3.0/4.0+
HUAWEI FCP/SCP
SANSUNG AFC
Další
Zpět
Sigurno i brzo

Niska težina i kompaktna veličina

Zahvaljujući dizajnu lake težine i kompaktne veličine, punjač je pogodan za putovanja ili za upotrebu kao rezervni punjač.
Další
Zpět
Niska težina i kompaktna veličina

Maksimalna bezbednost

Za maksimalnu vašu bezbednost kao i bezbednost vaše uređaja, punjač ima višestruke zaštite od prekomernog napona, preopterećenja, spaljivanja i kratkog spajanja.
Další
Zpět
Maksimalna bezbednost

Univerzalni punjač

Više vam nisu potrebni različiti punjači za različite uređaje. VOLT univerzalni punjač je pogodan za većinu mobilnih uređaja kao što su telefoni, tableti i drugi elektronski dodaci.
Další
Zpět
Univerzalni punjač

Punjač USB-C IENKEE IAC G45 VOLT

Inovativna GaN tehnologija
Izlazna snaga do 45 V
Kompaktne dimenzije

VOLT – nova era punjenja

Kada uređaj počne da gubi struju, nema vremena za paniku
Da li treba da radite, slušate omiljeni podkast ili surfujete internetom? Možete se osloniti na veoma moćan IENKEE IAC G45 VOLT mrežni punjač sa USB-C vezom, koji omogućava stabilno i brzo punjenje do 45 V. Savršeno je pogodan za punjenje laptopa, ali možete puniti i mobilni telefon sa Android-om , iPhone, iPad, tablet, slušalice, pover bank i drugi uređaji.

Bezbednije punjenje zahvaljujući inteligentnom čipu

U trenutku kada povežete svoj uređaj sa IENKEE IAC G45 VOLT punjačem, inteligentni čip procenjuje izlaznu snagu i brzinu punjenja i obezbeđuje da nema opasnog preopterećenja, prenapona ili kratkog spoja. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Gallium Nitride, bilo je moguće napraviti punjač sa kućištem do 30% manjim od standardnih punjača uporedivih performansi. Tako da ga možete udobno odložiti u džep, staviti u futrolu za laptop ili tablet ili u žensku torbu. Uvek će vam biti pri ruci, bilo da ste u školi, na poslu ili u pokretu."

Univerzalni dvostrani USB-C konektor

IENKEE IAC G45 VOLT univerzalni mrežni punjač obezbeđuje bezbedno brzo punjenje kompatibilno sa Apple 2.4A, KC 2.0, KC 3.0, KC 4.0+, PD 3.0, Samsung AFC i Huavei FCP/SCP protokolima. Za punjenje možete koristiti USB-C konektor, koji je veoma svestran. Kompaktan i moderan dizajn sa IENKEE logom biće simbol pune baterije za vaš omiljeni uređaj. Zahvaljujući malim dimenzijama, možete ga koristiti i u pokretu ili kao rezervni punjač.

 

YAC G45

Specifikacija:

Identifikator modela:  YAC G45
Ulazni napon:  AC 100–240 V
Ulazna frekvencija:   50/60 Hz
Izlazni napon: DC  max. 20,0 V
Izlazna struja: max. 3,0 A
Izlazna snaga: max. 45,0W
Prosečna aktivna efikasnost: 90,27 %
Efikasnost pri malom opterećenju (10%): 80,36 %
Potrošnja energije bez opterećenja: 0,049 W
Dimenzije: 32x35x43,5mm
Težina: 78g
Materijal: Polikarbonat

Preuzmi

Images Preuzmi