menu
YBB 1502

Multifunkcionalni ranac Flashpacker pogodan za laptopove od 15.6

  1. Maksimalna zaštita i veliki kapacitet
  2. Postavljeni rameni kaiševi i USB priključak
  3. Opušten i praktičan poslovni dizajn

Urbani element

Betonska džungla je moj dom. Otpratiću vas na posao svakog jutra dok putujete javnim prevozom i izaći vani da pratim vaše slobodne aktivnosti na kraju radnog vremena. Lako možete da sakrijete notebook od 15,6” u mene, mnogo elektronskih uređaja i na primer, čak i džemper povrh toga ako se napolju postane hladno. Ipak, čuvam svoj poslovni ležerni dizajn.

Zaštitnik slabijih

Dragocena elektronika kao i dokumenti su bezbedno sačuvani unutra. Čuvaću sve vaše stvari na sigurnom, a da ne budu izložene iznenadnoj kiši ili neželjenim udarcima, na primer. Pored toga, uvek možete lako da pristupite stranama pomoću pouzdanih dvostranih zatvarača koji vam uvek omogućavaju da otvorite ranac u optimalan položaj.

Zaista pametan ranac

Šetate sa navigacijom telefona i baterija ima nizak kapacitet. Čest scenario svih putnika. Bez brige. Eksterna baterija koju možete sakriti u rancu i povezati preko ugrađenog USB porta obezbediće praktično punjenje vašeg mobilnog telefona. Ovo će osigurati da su vam ruke sve vreme slobodne, što vam omogućava da lako izađete u vrtlog grada.
YBB 1502

Specifikacije:

Materijal Poliester 840D
Materijal postave Poliester 210D
Dimenzije 46x31x17 cm
Težina 865 g
Maks. opterećenje 10 kg
Zapremina 20 l

Preuzmi

Images Preuzmi