menu
YMS 2090

Programabilni bežični miš NEO PRO

  1. 7 programabilnih tastera
  2. Uparivanje više uređaja
  3. Namenski softver

Dual WL mouse NEO PRO YENKEE

Unapredite svoj tok posla pomoću našeg programabilnog miša sa više uređaja. Prilagodljivi tasteri, napredna senzorska tehnologija i intuitivni softver redefinišu interakciju uređaja, povećavajući produktivnost. Prilagodite podešavanja, makroe i još mnogo toga za besprekorno iskustvo. Ovaj svestrani miš nudi besprekorno povezivanje sa do tri uređaja, sa kombinacijom bežičnih opcija uključujući 2,4GHz USB A i Tip C prijemnike, kao i Bluetooth. Recite zbogom mukama sa prebacivanjem između uređaja – naš miš čini višezadaćnost lakim.

Od nečujnog levog i desnog tastera do točkića za pomeranje

podešavanja dpi i funkcija brzog pristupa kao što su prikaži radnu površinu, napred i nazad – vi imate kontrolu. Prilagodite miša svom toku rada, poboljšavajući svoju efikasnost personalizovanim prečicama i komandama.
Postignite neuporedivu preciznost i odziv sa Pikart PAV3212 senzorom. Sa podešavanjima dpi koja se biraju od 1000, 1600 i 2400, možete fino da podesite kretanje kursora tako da odgovara vašim željama. Bez obzira da li radite na zadacima detaljnog dizajna ili se krećete kroz dokumente, ovaj miš se prilagođava vašim potrebama.

Uronite u besprekornu mešavinu stila i funkcionalnosti

NEO PRO se može pohvaliti elegantnim metalnim točkom za pomeranje i kompaktnim dizajnom. Teži oko 98 g, dizajniran je za udobnost i prenosivost, što ga čini vašim idealnim saputnikom za rad u pokretu. Efikasnost susreće održivost sa inteligentnim funkcijama upravljanja napajanjem. Automatski ulazi u režim pripravnosti tokom neaktivnosti i u režim dubokog spavanja nakon 10 minuta neaktivnosti. Namenski softver vam omogućava da mapirate tastere, kreirate makroe i fino podesite dpi podešavanja, dajući vam prilagođeno iskustvo koje savršeno odgovara vašim potrebama. Pored toga, indikator niske potrošnje obezbeđuje da uvek imate kontrolu nad trajanjem baterije vašeg miša.
YMS 2090

Specifikacije

Ulaz USB-C (5VDC/250mA)
Osetljivost 1000/1600/2400 DPI
Veza 2.4G/BT 5.0
Senzor  Pixart PAW3212
Ugrađena punjiva baterija: 3.7V, 500mAh (litijum polimer)
Vreme punjenja: 2-3 sata
Radno vreme: oko 100 sati
Radni opseg: < 10 metara
Maksimalna snaga predajnika na 2,4 GHz - 2,4835 GHz: 1 mW
Dimenzije 110 x 72 x 41 mm
Težina 98g
 
Windows 8 ili noviji
Mac OS X 10.10 ili noviji
iOS 13 ili noviji
Android 5.0 ili noviji

Preuzmi

Images Preuzmi