menu
YBB 1505

Moderan i urban ruksak za fotoaparat

  1. Otporan na vremenske uvjete i izdržljiv
  2. Za prijenosna računala do 15,6"
  3. Rozšiřitelný objem až na 36 litrů

FOTOGRAFSKA TORBA BEZ KOMPROMISA

Trebate li sigurno stići na svoje odredište sa svojom fotografskom opremom, putujući kroz prirodu i urbanu džunglu, dok snimate svoju avanturu? Profesionalna fotografska torba ZOOMER YENKEE YBB 1505 pruža zaštitu za vašu kameru, leće, memorijske kartice, prijenosno računalo od 15,6"", vanjske memorijske pogone, smartphone i ostale osjetljive uređaje. Torba distribuira težinu na način da nećete osjećati kao da nosite teret na leđima i cijenit ćete slobodu kretanja, bez obzira fotografirate li kulturni događaj, radite streaming na društvenim medijima ili snimate egzotični putopis.


PROSTRAN I PRAKTIČAN RASPORED

ZOOMER YENKEE YBB 1505 je zaštićen progresivnim vodootpornim EVA materijalom. Nema potrebe da brinete od kiši ili slučajnom prolijevanju vode. Čvrst i stabilan dizajn pruža vam udobniji osjećaj tijekom nošenja, a vaša je elektronika bolje zaštićena kada je smještena u udobno dizajnirane odjeljke za spremanje. S dobro organiziranim džepovima i prikladnim patentima možete jednostavno izvaditi kameru, prijenosno računalo ili drugu opremu i uvijek u pokretu, dok je vaša ostala tehnologija sigurno spremljena u torbi.


POUZDANA ZAŠTITA VAŠE OSJETLJIVE OPREME

Posebno je uočljiv lijev klizni dizajn. Ako vam je potreban dodatni prostor za vašu opremu, možete upotrijebiti opciju za proširivanje do 36 litara za dobivanje istinski komfornog volumena. Visoki zahtjevi fotografa, medijskih profesionalaca i influencera bili su osnova za inspiraciju fotografske torbe YENKEE's ZOOMER YBB 1505, koja vas neće iznevjeriti čak i tijekom prezaposlenog dana na terenu. Radite učinkovito i svojoj vrijednoj opremi pružite visoku razinu sigurnosti, koja ona i zaslužuje.
YBB 1505
Težina: 1,5 kg
Dimenzije: 42 x 31 x 22 cm
Boja: crna / siva
Zapremina: 25 l (36 l)
Prikladno za prijenosno računalo: do 15,6"
Glavni materijal: EVA, Jacquard poliester
Podstava: poliester

Preuzmi

Images Preuzmi