menu
YMS 3027

Programabilan RGB miš za igranje

  1. Precizan DPI senzor od 4800
  2. Odgovara levorukim i desnorukim korisnicima
  3. Programabilna dugmad i RGB pozadinsko svetlo 
  4. Preuzimanje softvera

SHADOW RGB

Další
Zpět
SHADOW RGB

Odgovara levorukim i desnorukim korisnicima

Dizajn je simetričan i pogodan za upotrebu levorukom i desnorukom korisniku.
Další
Zpět
Odgovara levorukim i desnorukim korisnicima

4800 DPI

Precizan DPI senzor od 4800
Ubrzavanje: 15G
Další
Zpět
4800 DPI

RGB pozadinsko svetlo

Zahvaljujući programabilnim RGB pozadinskim svetlom možete podesiti vidljivost vašeg miša u skladu s vašim potrebama i igračkim raspoloženjima.
Další
Zpět
RGB pozadinsko svetlo

9 dugmad koji se mogu programirati

Možete podešavati performanse miša, konfigurisati nove funkcije za svako dugme i kreirati makroe za postizanje optimalnih rekacija i pobedničkog rezultata.
Další
Zpět
9 dugmad koji se mogu programirati

Snažan softver

Další
Zpět
Snažan softver

NEĆEŠ ME ISPUŠTATI

Da li si ozbiljan, strastven igrač koji traži idealnog miša za igre na kojeg se možeš osloniti? Onda sam ja za tebe! Pristajem tvojoj ruci kao rukavica. Bilo da ste levoruki ili dešnjak, simetričan dizajn sa bočnim dugmadima sa obe strane pružiće vam neograničene mogućnosti prilagođavanja. Možete me prilagoditi prema vašim željama i fino podesiti za sve žanrove igara.

NEĆU TE IZNEVERITI, NIKAD

Garantujem udobnost za sve vrste hvatanja sa svojim modernim, ergonomskim dizajnom i neću vas izneveriti - čak ni u haosu najveće bitke. Ja sam svestran alat za aktivnu upotrebu koristeći moćni optički senzor A725, koji je razvijen posebno za igrače. Zahvaljujući ubrzanju do 15G, ne propuštam ni najmanji pokret koji napravite, uz zadržavanje 100% tačnosti. Naravno, možete promeniti i DPI na koji ste navikli, sa minimalnih 200 na maksimalnih 4800 DPI. Jedinstvena boja pozadinskog osvetljenja koju odaberete zavisi od vas.

OŽIVI SVOJE KONFIGURACIJE SA MNOM

Prepoznatljivo pozadinsko osvetljenje je pravi praznik za vaše oči, koje vam omogućava da prilagodite miša tačno po svom ukusu u punom RGB opsegu boja. Podržava mnoge efekte u kombinaciji sa dominantnim zaobljenim linijama koje će zaista uzbuditi. Podešavanje intenziteta, boje i brzine efekta doprinosi neograničenim mogućnostima – pa čak i smeru kojim će krenuti. Samo nekoliko klikova da osvetlite ceo sto ili dodate boju preostalim periferijama vaše opreme za igre.

SVE OPCIJE NA JEDNOM MESTU

Softver koji dobijate za mene je osnova sa kojom možete da birate podešavanja sa kojima ću ići u bitku. Program je prvenstveno za jednu stvar i samo jednu stvar – da vam olakša rad što je više moguće. Reprogramirajte svako dugme na meni, izvršite detaljne izmene senzora ili podešavanja pozadinskog osvetljenja prema DPI-ju, napravite složeni makro u nekoliko koraka ili promenite efekat pozadinskog osvetljenja i boju celog miša. Bez obzira da li je miš za kancelarijski posao ili način da pobedite jednu igru za drugom, sve je u vašim rukama i veštinama!
YMS 3027

Specifikacije:

Broj dugmadi 9 (svi programabilni)
Ulaz DC 5V / <150mA
Interfejs USB
Tip prekidača Huano 8M
Osetljivost do 4800 DPI
Brzina praćenja 60 IPS
Ubrzavanje 15G
Brzina prozivanja 125 Hz/s
Dimenzije 124 x 68 x 39 mm
Dužina kabla 1,8 m (opšiven)
Težina 105 g
Zahtevi sistema USB priključak
  Windows 7/8/10

Preuzmi

Software Preuzmi
Manual Preuzmi
Images Preuzmi