menu
YMS 3029

Miš za igranje HORNET AIM

  1. 5000 DPI
  2. RGB LED
  3. Softvere

Agresivnost, to je moj posao

Skinite najbolje igrače sa top rezultatima i preuzmite vođstvo. Uživajte u snazi izuzetno preciznog PIXART 3325 senzora sa rezolucijom do 5000 DPI. Moj izgled sugeriše da sa mnom možete sa lakoćom pobediti bilo kog rivala.
Další
Zpět
Agresivnost, to je moj posao

Sa mnom završavaš posao

Za one koji vole ubijanje bez ciljanja, imam funkciju AIM. Možete ga koristiti za smanjenje DPI -a pri ciljanju, tako da su vam snimci glave normalni. Koristite ga za kontrolu najboljih rezultata i ne dozvolite da vas uklone. Pobeda je bliža nego što mislite.
Další
Zpět
Sa mnom završavaš posao

Ne dozvolite da vas zaslepi

Mogu da promenim osvetljenje u bilo koju boju čak i sa efektom disanja. Zamislite da ste u guštu svoje omiljene igre, a zahvaljujući ugrađenim svetlima u mom kućištu, dobićete atmosferu koja će vas uključiti u akciju koju nikada nećete želeti da prestanete da igrate.
Další
Zpět
Ne dozvolite da vas zaslepi

Budite pobednik!

Nudim vam ultra brze i izdržljive OMRON prekidače koji će, sa životnim periodom od 10 miliona pritisaka, garantovati da ćete me se teško rešiti. Pokupite frekvenciju do 1000 Hz. Ovo ne može pobediti osećaj. Moj odziv je izuzetno brz. Vaše reakcije u takmičarskim igrama biće trenutne.
Další
Zpět
Budite pobednik!

Prilagodite sve po vašem ukusu

Biće vam od pomoći moja promenljiva težina zahvaljujući tegovima na donjoj strani. Jednostavno ga prilagodite korak po korak kako vam najviše odgovara tako da ništa ne može da se ispreči između vas i pobede. Pridružite mi se i uživajte u bitkama, misijama i najtežim zadacima do poslednjeg klika.
Další
Zpět
Prilagodite sve po vašem ukusu

LED DPI semafor

Zahvaljujući signalizaciji na mom kućištu, odmah ćete znati koja je DPI vrednost trenutno podešena. Tako možete podesiti osetljivost u sekundi.
Další
Zpět
LED DPI semafor

Nikada nećeš poželeti drugi

Ja sam moćan, precizan, varijabilan i još mnogo toga. Ja sam miš tvojih snova koji će ti pomoći da zaplašiš svakog protivnika. Moj agresivni izgled govori da će te uz moju pomoć biti veoma teško pobediti. Zato ukloni najbolje igrače sa top rezultatima i preuzmi kontrolu na tabelom s rezultatima. Uštedite sebi malo truda jednostavnim i bogatim uređivačem makroa.

Pokriću te

Pašćeš pod mojom čarolijom kada vidiš moj pleteni, 1,8 m dugačak kabl sa pozlaćenim konektorom, koji će ti obezbediti najbolju zaštitu od oštećenja. Nudim ultra brze i izdržljive Omron prekidače koji će ti, sa životnim periodom od 10 miliona pritisaka, doneti pobedu. Moj poboljšani dizajn je takođe doneo poboljšanu ergonomiju proizvoda, tako da će korišćenje mojih 10 potpuno kontrolisanih dugmadi biti veoma lako. Podesi po želji do pet nivoa DPI! Precizni Pixart 3325 senzor sa brutalnom rezolucijom od 5.000 DPI se udobno podešava po nivoima od 100 DPI. Zahvaljujući LED indikaciji, uvek ćete moći da vidite koja je osetljivost trenutno podešena.

Hornet (stršljen) ubada

Pored sjajnih karakteristika, nećete odoljeti mom dizajnu. Zahvaljujući RGB pozadinskom osvetljenju, jednostavno sam jedinstven. Možete me podesiti na bilo koju boju koju želite zajedno sa efektom disanja u tri zone. Ovako ćeš me prilagoditi svom ukusu. Ali to još nije sve. Možete promeniti moju težinu po volji koristeći težinu direktno u mom kućištu.  Za one koji vole ubijanje bez ciljanja, imam funkciju AIM. Možete ga koristiti za smanjenje DPI-ja prilikom ciljanja, tako da vam pogoci u glavu budu stvar koja se podrazumeva.
YMS 3029

Specifikacije:

Senzor Pixart 3325
Rezolucija 100 - 5000DPI
Broj dugmadi 10 potpuno programabilnih
Prekidači Omron
Brzina prozivanja 125-1000Hz
Ubrzavanje 20g
Dužina kabla 1,8m obmotan
Interfejs Pozlaćen USB
Dimenzije 125x82x42mm
Zahtevi sistema USB priključak
  Windows Vista/7/8/10
  Mac OS X

Preuzmi

Manual Preuzmi
Software Preuzmi
Images Preuzmi