menu
YMC 1040

USB mikrofono za igrače SCOUT

  1. Unikatan dizajn za igrače i osnova s crvenim pozadinskim osvetljenjem
  2. Dugme za brzo utišavanje i audio izlaz za slušalice 
  3. Podesiv vrat i omnidirekcioni polarni obrazac

Dostupna pogodnost za sve

Ja sam mikrofon sa omnidirekcionim polarnim odzivom. Moj fleksibilan i savitljiv vrat će obezbediti jednostavno i lako snimanje zvuka. Bilo da ste aktivni jutjuber, gejmer ili samo ljubitelj računara, sigurno ću vam se dopasti i ja ću postati nezamenljiv dodatak vašem računaru. Ja sam kvalitetan dodatak računaru za profesionalce ili „samo“ ljubitelje igara.

Neosvojiva doza dizajna

Moj dizajn će vas proždirati uglavnom agresivnim karakteristikama, kao što je tipično za dodatke za igre. Zadobiću vašu pažnju svojim minimalističkim, ali suptilnim izgledom do poslednjeg detalja. Pozadinsko osvetljenje? Da to je tačno. Da li ste dugo tražili mikrofon sa nekom dodatnom funkcijom? Videćete da je moja osnova ispod osvetljena zapanjujućom crvenom bojom. Koristim ovo da označim svoj status snimanja. U bilo kom trenutku možete da isključite moj donji deo da vas ne ometa moja LED indikacija. 

Završni detalji do poslednjeg detalja

Da li vas je uznemirio neki ulazak u vašu sobu u jeku borbe? Ne brinite, vaši drugovi neće čuti delić dijaloga. Dugme za brzo isključivanje zvuka vam omogućava da brzo isključite i uključite. Uživajte u kristalno čistom snimanju zvukova ili govora. Zahvaljujući robusnom dizajnu postolja i mikrofona, ne morate čak ni da brinete o žešćem rukovanju u jeku igre ili strimovanja.

Još uvek vam nije dovoljno?

Umorni ste od povezivanja slušalica sa računarom, a želite da ih umesto toga imate pri ruci? Sigurno ćete ceniti moj audio izlaz (3,5 mm konektor) koji je dostupan na zadnjoj strani osnove, što će ga učiniti prostim kao pasulj. Veza sa računarom je napravljena pomoću visokokvalitetnog oklopljenog pletenog kabla sa pozlaćenim USB konektorom koji će lako preživeti svakodnevnu upotrebu, otporan na brzo oštećenje.
YMC 1040

Specifikacije:

Polarni obrazac Omnidirekcioni
Mikr. -30 ±3dB (0dB=1V/Pa pri 1kHz)
Frekventni odziv 50hZ - 16kHz
Prividni otpor ≤2,2KΩ
Radni napon USB 5V DC
Dužina kabla 1,5m
Utikač pozlaćen USB
Zahtevi sistema USB priključak
  Windows 7/8/10
  Mac OS X

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi