menu
YKB 3700US

Mehanička RGB tastatura niskog profila ROGUE

  1. Žičana i bežična
  2. Igranje i kucanje
  3. Udobna i prenosiva

Ultra tanko, kompaktno metalno kućište

Další
Zpět
Ultra tanko, kompaktno metalno kućište

Premijum mehanički prekidači

Gateron Low-Profile Brown premijum mehanički prekidači po ključu RGB (mogućnost postavljanja različite boje pozadinskog osvetljenja za svako dugme u softveru)
Další
Zpět
Premijum mehanički prekidači

Svet bez razlika

Prebacivanje između Window-s i Mac OS interfejsa
Povezivanje preko kabla, USB ključa ili Bluetooth-a
Další
Zpět
Svet bez razlika

Za tri različita BT uređaja

Podrška za do tri različita BT uređaja, sa mogućnošću prebacivanja između njih u bilo kom trenutku
Další
Zpět
Za tri različita BT uređaja

Uđite u svet bez pravila

Niskoprofilna YKB 3700 ROGUE mehanička RGB tastatura će brzo postati vaš prijatelj. Ako ste ljubitelj multifunkcionalnih dodataka i tražite tastaturu koju možete da koristite i za tipične radne zadatke i za duge sate igranja, ROGUE je upravo ono što tražite. Tanko kućište u kombinaciji sa niskim profilom i ukupnom težinom čine ovog zlikovca veoma elegantnim prijateljem. Kompaktan raspored zadržava sve važne funkcije tastature, ali vam štedi mnogo vrednog prostora na stolu.

Iznenađuje ne samo svojim izgledom

YKB 3700 ROGUE se bavi svojom spoljašnjošću, ali njegova prava snaga leži u srcu tastature. Za izdržljivu metalnu osnovu tastature pažljivo su odabrani super-brzi mehanički prekidači sa taktilnim odzivom. Gateron Brown Low Profile prekidači tako nude korisniku veoma efikasan hvat i eliminišu većinu grešaka ne samo pri kucanju. Bogata konektivnost sa podrškom za pametne indikatore statusa uključuje sve popularniji Bluetooth režim za do 3 uređaja istovremeno. U paketu ćete pronaći USB kabl sa trenutnim odzivom kada se povežete sa računarom. Tastaturu možete napuniti veoma brzo i koristiti je s kablom i bez.

Jedno telo, dva lica

Većina tastatura dostupnih na tržištu su tipične po svojoj klasifikaciji. Ili tražite dodatnu opremu za kancelariju ili za igre. Niskoprofilna YKB 3700 ROGUE mehanička RGB tastatura može da podnese i jedno i drugo. Za maksimalnu efikasnost, možete koristiti pametni softver da prilagodite tastaturu svojim potrebama. U dostupnom programu, koji je potpuno besplatan, naći ćete sve od pojedinačnih podešavanja tastera do složenih makroa i raznih opcija pozadinskog osvetljenja. Podržava mnoge profile između kojih možete lako da prelazite u skladu sa svojim potrebama.

Svet bez razlika

Beskrajne bitke između tradicionalnih korisnika Windows-a i korisnika macOS-a su završene. ROGUE tastatura nudi svim svojim korisnicima maksimalnu udobnost bez ikakvih razlika. Namenski prekidač mape primarnih funkcija omogućava korisniku da aktivno bira između rasporeda tastera za oba ova operativna sistema uz podršku za popularne prečice na tastaturi, za koje se ovde koristi FN taster. Izabrani font tastature pozitivno doprinosi veoma lakom prepoznavanju pojedinačnih tastera i, uz podršku bogatog RGB pozadinskog osvetljenja, takođe stilski dopunjuje vaše podešavanje za igranje ili rad.
YKB 3700US

Specifikacije:

Konekcija Bluetooth 5.0 / 2.4G / žičano
Utikač USB TIP C
Tip prekidača Gateron Low Profile Brown
Stil prekidača Taktilni
Sila operacije prekidača 55 ±15 gf
Ukupno putovanje prekidača 2,75 ±0,25 mm
Impuls prekidača 1,5 ±0,5 mm
Vek trajanja prekidača 60.000.000 pritiska na tastatere 
Tasteri 85
Registracija svakog pritiska N-Key Rollover
Boja pozadinskog osvetljaja Pun RGB, 16,8 miliona boja 
Nominalni ulaz 5V DC / 350 mA maks. (USB C)
Maks. snaga predajnika na 2.4 GHz - 2.4835 GHz 3,2 mW
Ugrađena baterija 2000 mAh (litijum)
Radno vreme do 160 č (režim uštede energije)
Vreme punjenja 3–5 h
Dimenzije 309 × 119 × 24,5 mm
Dužina kabla 1,5 m (uklonjiv tip C - uključen)
Materijal ABS / aluminijum / drugo
Težina tastature 435 g

Preuzmi

Manual Preuzmi
Software Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi